2018 aduce noi fețe pe micul ecran. Ce vedete se întorc la TV

Anul 2018 va fi un an cu de toate pentru televiziunile de la noi. Mai multe vedete se întorc pe micile ecrane după o pauză lungă. 

 

Emisiunea “Acces Direct” va avea parte de o schimbare încă de la începutul anului care bate la ușă. Mirela Boureanu Vaida îi va preda ştafeta Simonei Gherghe, care se întoarce la serviciu din a doua săptămână a anului 2018.

Fosta prezentatpare a emisiunii va reveni pe data 8 ianuarie, de la ora 17.00, la Antena 1, după ce a născut o fetiță pe 23 mai.

De asemenea, Gabriela Cristea s-ar putea întoarce şi ea la muncă, la Kanal D, odată cu noul sezon al emisiunii “Te vreau lângă mine”. 

Vedeta a fost înlocuită de Bianca Drăguşanu, chiar dinainte de a naște. Gabriela Cristea a născut o fetiță pe 23 septembrie.

Rămâne de văzut dacă Bianca va fi relocată la alt proiect sau va rămâne titulară la “Te vreau lângă mine”.

O altă vedetă care s-a întors la serviciu este Amalia Enache. Ea a devenit mămică de fetiță în august 2016. Vedeta PRO TV a început deja să participe şi chiar să prezinte evenimente, să apară în materialele speciale de 1 Decembrie, astfel că în anul 2018 va reveni şi la pupitrul ştirilor Pro TV.     

În anul ce vine, Monica Bîrlădeanu va reveni în televiziune după o pauză de 13 ani. Anul trecut, Monica a înlocuit-o pe Iulia Vântur la cârma emisiunii “Ferma Vedetelor”, reality-show care a fost filmat şi care va fi difuzat anul acesta, la PRO TV, potrivit Click.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel