West Ham United - Astra Giurgiu 2-2, după o revenire incredibilă reușită de elevii lui Șumudică

Astra Giurgiu a reușit un rezultat excelent, împotriva celor de la West Ham United, în turul 3 preliminar din Europa League. Conduși cu 2-0, elevii lui Marius Șumudică au revenit admirabil și au reușit să plece neînvinși din Anglia, păstrând șanse reale de calificare în play-off. Golurile au fost marcate de Valencia (min. 23), Zarate (min. 51), respectiv Boldrin (min. 71) și Ogbona (autogol, min. 82).

Englezii au deschis scorul în minutul 23, când Valencia a primit o centrare perfectă de la Payet. Giurgiuvenii au ripostat prin Budescu, care a luat o acțiune pe cont propriu, dar atacantul din acest meci al lui Șumudică a fost oprit de Zarate.

"Ciocănarii" și-au majorat avantajul prin același Zarate, care a fost și cel mai activ jucător al partidei, potrivit gsp.ro. Argentinianul și-a luat inima în dinți și a pornit ca din tun de la 30 de metri. Destinația finală a fost poarta lui Silviu Lung Jr.

Jocul s-a rupt pentru englezi în minutul 58, când Collins a primit al doilea cartonaș galben, pentru un fault comis asupra lui Budescu, și a fost trimis la cabine.

Trupa lui Șumudică n-a renunțat la luptă și, cu 20 de minute înainte de final, Boldrin a readus speranțele în tabăra giurgiuvenilor, cu un șut superb expediat din afara careului.

Golul care o face pe Astra să plece neînvinsă din Anglia a venit în minutul 82. Takayuki a trimis o centrare în spatele liniei defensive a "ciocănarilor", Ogbonna a sărit la cap și l-a indus în eroare pe portarul Adrian, mingea oprindu-se în poartă.

Vezi și: ASA Târgu Mureș a fost distrusă pe teren propriu de Saint-Etienne

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel