Udrea: Oameni care toacă banii cu care s-au ales sunt liberi, eu sunt după gratii

Fostul ministru Elena Udrea protestează față de menținerea arestului preventiv în speța sa, oferind spre comparație cazurile lui Dinu Pescariu și Claudiu Florică, care au fost eliberați de procurori.

Mesajul Elenei Udrea a fost publicat pe contul său de Facebook de către echipa de comunicare:

"Odată cu trimiterea în instanţă a dosarului „Gala Bute", nu mai există niciun motiv pentru ca Elena Udrea să rămână în arest. Şi, totuşi, asta se întâmplă, în ciuda faptului că prejudiciul imputat este incomparabil mai mic decât în alte cazuri.

Spre exemplu, oameni precum Crinuţa Dumitrean sau Sergiu Diacomatu, beneficiari direcţi ai mitelor de la ANRP, acuzaţi că au primit multe milioane de euro mită, stau bine-merci în arest la domiciliu şi mai şi cer control judiciar. Asta în condiţiile în care Horia Georgescu, acuzat de abuz în serviciu, stă şi el în arest.


S-a făcut o întreagă tevatură cu privire la faptul că s-ar fi finanţat incorect organizaţia de Bucureşti a PDL în timpul mandatului lui Udrea. Aproape numai despre asta se discută, dar nimeni nu-i întreabă pe vechii PDL-işti, deveniţi noi PNL-işti, cum rămâne cu acuzaţiile aduse de Dorin Cocoş şi de Gabriel Sandu privind finanţarea PDL. Dacă Udrea stă în arest acuzată fiind că a făcut parte dintr-un Guvern care a tăiat pensii şi salarii, de ce pe Blaga şi pe ceilalţi nu-i întreabă nimeni de acuzaţiile concrete aduse împotriva lor?

Elena Udrea rămâne încă 30 de zile în arest


Mai mult, Pescariu şi Florică, oameni care au prejudiciat statul cu zeci de milioane de euro, sunt liberi şi au rămas şi cu banii. Poate să explice cineva care sunt raţiunile procurorilor pentru care în toate celelalte cazuri nu se întâmplă nimic, oamenii sunt liberi şi fără griji, mai şi toacă banii cu care s-au ales, iar Elena Udrea este în continuare arestată?


Ce credeţi că trebuie să facă Udrea pentru ca procesul său să se desfăşoare, aşa cum este firesc, cu ea în libertate sau măcar în arest la domiciliu?", transmite Elena Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel