Tăriceanu. Atac din Partidul Liberal Reformator la Crin Antonescu

Un deputat liberal din partidul lui Călin Popescu Tăriceanu îl critică dur pe Crin Antonescu. 

Deputatul Grațiela Gavrilescu a calificat criticile lansate de Crin Antonescu la adresa Partidului Liberal Reformator și la membrii acestuia drept o refulare a frustrărilor acumulate de fostul președinte al PNL. 

"Domnul Antonescu încearcă în acest moment să revină în prim planul opiniei publice după ce a reușit un adevărat record negativ pentru un politician român, acela de a pierde din mână oportunități cum niciun alt politician nu a avut. Frustrările acumulate în ultima perioadă, în care a reușit să se autoelimine de pe scena politică, îl determină pe Crin Antonescu să atace și să critice pe toată lumea. Era de așteptat ca un politician, un lider, așa cum se credea că este Crin Antonescu, să știe să accepte eșecul său ca președinte al PNL și nu să înceapă să arunce cu noroi în cei care au decis să acorde o șansă liberalismului.

VEZI și: CĂLIN POPESCU TĂRICEANU lansează PARTIDUL REFORMATOR LIBERAL 

După ce a trădat în cel mai josnic mod cetățenii care au votat în 2012, dar și partenerii din țară și din Europa, Antonescu a umilit suflarea liberală din România printr-un demers neînțeles nici astăzi, acela de fuziona cu PDL și de a se muta la PPE. Tocmai aceste decizii în interes personal luate de Antonescu și ceilați din conducerea PNL au făcut necesară înființarea Partidului Liberal Reformator. Este nevoie de un partid liberal autentic care să apere în continuare valorile și principiile liberale, iar acesta este Partidul Liberal Reformator", a afirmat deputatul.

Grațiela Gavrilescu a adăugat că "Antonescu nu a făcut în ultimele săptămâni decât să păteze imaginea liberalismului din România, atât în țară, cât și în exterior, prin dezertarea de la valorile și principiile liberale pentru a-și atinge interesele personale. Crin Antonescu nu are niciun drept să mai vorbească despre liberalism din moment ce el a dezertat de la această ideologie".

VEZI și: Antonescu, prima reacție la candidatura lui Tăriceanu la Președinție

Deputatul a subliniat că "România are nevoie de conducători care să nu se opună progresului, libertăţii şi binelui cetățenilor, iar Antonescu a dovedit că nu are aceste abilități. Când mai are de făcut atacuri publice, Antonescu ar trebui să aibă în vedere faptul că românii repudiază mincinoşii, fariseii și trădătorii, iar votul de la alegerile europarlamentare a fost o dovadă a acestui fapt".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel