Noul Cod Fiscal. Victor Ponta, uluit de Moise Guran: WOW!

Premierul Victor Ponta recunoaște, într-o postare pe contul său de socializare, că jurnalistul Moise Guran l-a surprins în mod plăcut. 

"WOW! Moise Guran este de acord cu mine privind Codul fiscal! Iar eu sunt de acord cu el despre Opoziția "Contra Tot"!, a scris cu puțin timp în urmă premierul Victor Ponta pe Facebook.

Moise Guran: Ponta le-a pus liberalilor o castană fierbinte în palmă

Reacția premierului survine ca urmare a criticilor aduse de jurnalistul Moise Guran actualei opoziții liberale, în contextul în care au fost publicate proiectele noilor coduri fiscale şi de procedură fiscală. 

Într-un material postat, vineri, pe blogul personal, Moise Guran, apreciază că este "Trist că politicienii, indiferent de partid, nu prea reuşesc niciodată să-şi depăşească condiţia de cocoşi de ring, iar în unele situaţii devin mai penibili decât o curcă ce se dă cocoş".

Potrivit jurnalistului, "despre modificările planificate în noul cod fiscal se cam ştie, de prin toamnă", iar faptul că cei din opoziţie par acum a fi dat în bâlbâială, nu la fac deloc cinste.

"Şi nici pe noi, ceilalţi, nu ne ajută pentru că, e clar, aceste măsuri nu vor fi implementate într-o singură guvernare şi, deci, trebuie asumate de toată lumea", susține Moise Guran.

"Este foarte adevărat faptul că Ponta le-a pus o castană fierbinte, în palmă, celor de la PNL şi că noile Coduri fiscale şi de procedură fiscală, publicate deja pe site-ul ministerului de Finanţe, vor ajunge în Parlament la începutul lunii aprilie. Pentru cei de la PNL, va fi aproape imposibil să dea un vot împotriva relaxării fiscale, fără să-şi piardă complet credibilitatea ca partid de dreapta.

Este foarte important ca politicienii noştri să-şi asume, sau să nu îşi asume aceste măsuri de relaxare fiscală, sau altele, aşa cum vor ieşi ele din dezbaterea parlamentară. Dar să o facă cu argumente competente, iar nu cu vocalize. Ştiţi, dincolo de lupta de cocoşi, politica are, totuşi, drept scop guvernarea ţării, iar show-ul nu este de pe Facebook sau de la televizor. Acum se va vedea cine are şi cine nu are specialişti, cine ştie şi cine nu ştie despre ce este vorba în economia reală şi, cel mai important, se va vedea cine are curaj şi cine nu are curaj să îşi asume o guvernare liberală.
Nu vă faceţi impresii, indiferent cât va plânge Ponta pe umărul asistaţilor social, măsurile propuse de ministrul său de Finanţe sunt pur liberale. Asta îi încurcă de fapt şi pe liberali", conchide Moise Guran.

NOUL COD FISCAL: Cum vi se par măsurile propuse de Guvern? SONDAJ DCNews

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel