MRU, luat prin surprindere de propunerea lui Iohannis pentru SIE. Dezvăluirea lui Șerban Nicolae - exclusiv

Mihai Răzvan Ungureanu a fost surprins în momentul în care a aflat, de la televizor, că președintele Klaus Iohannis l-a propus pentru funcția de director al Serviciului de Informații Externe.

Senatorul PSD Șerban Nicolae era împreună cu Vasile Blaga şi Mihai-Răzvan Ungureanu, în momentul în care pe un post de televiziune a fost anunțată vestea nominalizării lui MRU pentru conducerea SIE. Social-democratul ne-a dezvăluit că inclusiv fostul premier a fost surprins la auzul ştirii. La fel şi co-preşedintelie PNL.

"Eram în Senat cu Vasile Blaga și cu Mihai Răzvan Ungureanu și am văzut știrea cu propunerea lui Klaus Iohannis pentru șefia SIE. Chiar l-am întrebat pe Mihai Răzvan Ungureanu de ce nu ne-a zis şi nouă că a fost propus director la SIE. Dar el era la fel de surprins ca mine şi a spus că habar nu avea. Mihai Răzvan Ungureanu și Vasile Blaga nu ştiau dacă știrea este adevărată sau este vorba doar despre o informație pe surse", a relatat Șerban Nicolae pentru DC News.

Klaus Iohannis l-a nominalizat pentru funcția de director al Serviciului de Informații Externe pe Mihai-Răzvan Ungureanu. Conform prevederilor constituționale, președintele i-a înștiințat, printr-o scrisoare oficială, pe președinții celor două Camere ale Parlamentului despre această nominalizare, urmând ca Parlamentul să adopte o hotărâre în acest sens.

VEZI ȘI: Ilie Sârbu: Nominalizarea făcută de Iohannis pentru conducerea SIE este ilegală, iar PSD nu o va vota. Ce prevede Legea SIE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel