EXCLUSIV  Zodiac mai 2020. Horoscopul pentru fiecare zodie, dezvăluit de către astrologul Daniela Simulescu

Horoscop. În luna mai, de la care avem mari speranțe, astrele ne-au pregătit o serie de tranzite generatoare de confuzie, mai ales în plan amoros.

“De departe, evenimentul principal va fi retrogradarea lui Venus prin semnul Gemenilor. Relațiile vor fi testate, iar cei singuri se pot îndrăgosti pe repede înainte și nu neapărat de cine trebuie. Riscul dezamăgirilor va fi foarte mare, mai ales că Venus va face două careuri cu iluzionistul Neptun (4 mai și 21 mai). Să nu uităm că acest eveniment astrologic va avea loc în preajma datei în care restricțiile se vor relaxa. După mult timp petrecut cu partenerul sau în singurătate, mulți vor dori să guste și altceva”, a declarat Daniela Simulescu, astrolog DCNews. 

De asemenea, aceasta mai menționează și că “Nodurile lunare schimbă axa. De la Rac/Capricorn vom trece la Gemeni/Săgetător. Preocupările principale vor fi adaptarea, schimbarea și acumularea de noi cunoștințe. Marte va intra în Pești în data de 12 mai, iar acțiunile noastre nu vor fi unele vizibile. Saturn își va începe retrogradarea și reia în discuție cele mai importante momente din 22 martie încoace. “

Mai jos veți găsi previziunile pentru fiecare semn zodiacal. 

Berbec

Vei dori să îți trăiești viața departe de ochii lumii. Ai nevoie de foarte multă liniște. Dacă nu ai încheiat o relație așa cum trebuia în trecut, te vei trezi că persoana respectivă reapare în viața ta. Nu lua decizii marcante în dragoste! 

Taur

Îți va fi și frică să îți mai faci planuri, dar fără ele nu poți trăi. Totuși nu cheltui salariul pe promisiunile unor prieteni care îți oferă propuneri de investiții. Multe dintre ele sunt nesigure. Tensiunile din cuplu sunt menite să te apropie de partener. 

Gemeni

Retrogradarea lui Venus te va face mai conștient de propria persoană, fizic și emoțional. Vei vedea că multe persoane vor fi atrase de magnetismul tău. Poți face foarte multe victime din punct de vedere amoros. În prima jumătate a lunii vei fi mai introvertit, după care îți vei reveni. 

Rac

Iubirile din trecut trebuie să rămână în trecut. Și nu este cazul nici să trăiești cu regrete. Amintirile fac parte din noi, dar nu reprezintă nimic în prezent. Nu te sacrifica mai mult decât trebuie pentru alții. Risc de confuzii în zona contractelor. 

Leu

Vei avea multe discuții cu partenerul referitoare la banii cheltuiți la comun. Unul dintre voi crede că este păcălit și ripostează. Prin cercul de prieteni, vor fi câțiva admiratori aprigi. Inițial vei fi flatat, dar îți vei da seama că este doar o joacă. 

Fecioară

Succesul profesional va fi direct proporțional cu disponibilitatea ta de a fi mai înțelegător, empatic și lingușitor. Deci critica și exigența nu îți vor aduce nimic bun. Partenerul va avea tendința să se ascundă de tine din varii motive. 

Balanță

Cei singuri pot începe relații la distanță, dar nu unele foarte sigure. Recomandarea astrelor este să nu facă, dar nici să creadă promisiuni. Bârfele de la locul de muncă vă pot influența credibilitatea în fața superiorilor. Persoanele care se reîntorc nu merită a doua șansă. 

Scorpion

Sfera financiară va trece prin multe procese și este posibil să apară cheltuieli la care nu v-ați fi gândit. Evitați să faceți investiții serioase sau credite mari. Veți fi irezistibil pentru persoanele de sex opus și veți face multe cuceriri. 

Săgetător

Partenerul are secrete pe care le vei afla și nu îți va conveni deloc. Riscul de infidelitate este destul de ridicat, chiar dacă pe moment poate părea doar o relație platonică. Conflictele din familie îți vor consuma din energie și resurse. 

Capricorn

Colegii te vor privi cu mai multă îngăduință, dar și cu admirație. Te vor ajuta necondiționat și te vor face să te simți foarte bine printre ei. Unii dintre ei chiar te plac. Ai în plan o investiție serioasă, însă nu este încă momentul. 

Vărsător

Ai face bine să oferi atenție semnalelor organismelui și să mergi la doctor dacă acestea se repetă. Retrogradarea lui Venus îți va crește nevoia de romantism și iubire. Persoanele pe care le cunoști nu vor fi neapărat cele ideale. 

Pești

La serviciu, nu tot ce zboară se mănâncă. Crezi că superiorii îți doresc doar binele, însă nu este așa. Vorbele lor sunt, de cele mai multe ori, înșelătoare. Mai mult promisiuni decât fapte. Deci fii mai bine ancorat în proiectele pe care le ai și nu te lăsa ușor păcălit. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel