EXCLUSIV  Zodia care va căuta vizibilitate săptămâna aceasta. Daniela Simulescu: Atenție, însă, la bani. Nu te culca pe o ureche / video

Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, a spus prin ce va trece o anumită zodie în săptămâna 23-29 ianuarie 2023.

Săptămâna 23-29 ianuarie 2023 vine cu multe provocări pentru o anumită zodie. Astrologul DC News Daniela Simulescu a explicat ce trebuie să facă acești nativi în zilele următoare:

„Venus, guvernatoarea ta, schimbă semnul și în sfârșit îți va arăta roadele muncii tale de pe 3 ianuarie și până acum. Dacă nu ai făcut nimic în această perioadă, vei face ca, după intrarea lui Venus în Casa a 11-a, să cauți tu o oarecare vizibilitate, dorință de a fi mai prezent la locul de muncă. De asemenea, trebuie să fii mult mai atent la obiectivele tale și nu la obiectivele celorlalți. Nu mai este despre a primi validare, acceptare, apreciere, ci despre a te valida singur.

Astfel, vei observa că și ceilalți se vor strânge în jurul tău. E ca atunci când îi atragi lângă tine pe ceilalți prin propria ta atitudine. Chiar dacă nu ai unele roade, din discuțiile cu oamenii poți afla de un loc mai bun de muncă, de un preț la un produs, de un eveniment de care nu știai, dar le vei primi doar având grijă de ce vrei tu să faci cu propria persoană.

Profesional sunt aspecte destul de bune, dar ți-aș atrage puțin atenția din punct de vedere financiar. Marte nu mai e retrograd, dar ar fi cazul să nu te culci pe o ureche. O să-ți meargă mult mai bine după 16 mai, dar acum ar fi bine să nu forțezi norocul“, a spus astrologul Daniela Simulescu despre zodia Taur.

CITEȘTE ȘI     -    EXCLUSIV  Zodia care trebuie să comunice cât mai mult în săptămâna 23-29 ianuarie. Daniela Simulescu: Nu sta în casă și fii foarte, foarte curios

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel