EXCLUSIV  Zodia care trebuie să se gândească ce bani a cheltuit din mai până acum. Daniela Simulescu: S-ar putea să aveţi un şoc...

Fotografie de la Kuncheek, Pexels
Fotografie de la Kuncheek, Pexels

Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef Astrosens, vine cu un avertisment pentru nativii unei zodii. 

"Trecem la Peşti şi cei cu ascendentul în Peşti. Vă invit să facem următoarea situaţie, următoarea chestie. Din mai până acum, gândiţi-vă ce bani aţi cheltuit. De când a intrat Jupiter în Berbec, adică pe 11 mai. Aţi investit în ceva serios sau doar aţi cheltuit banii fără să vă pese? Gândiţi-vă în ce aţi investit banii. Dacă nu aţi investit în ceva sănătos, ţineţi-vă bine. Aveţi în casa a opta Soare, Venus, Mercur. Ştiţi cum se scurg banii? Peste tot se scurg banii. Jupiter, retrograd în continuare în casa a doua, va ieşi de acolo pe 28 octombrie. Se scurg banii. Jupiter se va întoarce în semnul vostru pe 28 octombrie şi se va apropia iarăşi de Neptun. Şi ştiţi ce o să se întâmple? Un wake-up, o trezire. O să vă daţi seama că aţi supraestimat anumite situaţii. Aţi crezut că nu are cum să se întâmple, aşa cum aveţi voi chestia asta. S-ar putea să aveţi un şoculeţ. 

După care, Marte din casa a patra, în careu cu Neptun în semnul vostru, aduce neînţelegeri cu vecinii, cu proprietarii, cu administratorul, cu cartierul în care locuiţi. Vi se promit lucruri care nu se fac, vor fi scandaluri, gălăgie. E un zumzet din ăsta unde se ceartă lumea, vă implicaţi şi voi, nu se întâmplă nimic, dar vă sleieşte, vă epuizează foarte mult. Nu puteţi evita anumite lucruri, trebuie doar să vedeţi cât de mult vă implicaţi", a transmis Daniela Simulescu. 

Pe 9 octombrie avem Luna Plină în Berbec. Un eveniment care îi va afecta pe cei cu marcaj cardinal(Berbec, Rac, Balanță, Capricorn). Luna Plină se va petrece în apropierea lui Jupiter. Vom asista la multe izbucniri, ruperi, decizii bruște, agresivitate și impulsivitate. Un moment bun să renunți la ceva și să o iei de la capăt. Acest eveniment oferă un curaj nebănuit. Dar și multă furie. Câteodată, toate acestea într-o secundă. 

Berbec

Unii dintre voi vor dori să se impună în unele situații, iar apropiații vor rămâne uimițe de atitudine. Evitați conflictele!

Taur

Nu ai chef nici de muncă, nici de odihnă. Deci va trebui să găsești unele activități care să îți țină timpul ocupat. 

Gemeni

Mercur se pregătește de o schimbare. Iar cu Luna Plină, vei primi destule motive să schimbi și tu ceva în relațiile cu prietenii. 

Rac

S-ar putea să fii pus în fața faptului împlinit. Adică să fii nevoit să iei unele decizii fără a cunoaște întreaga situație din spate. 

Leu

Ai un dor de ducă uimitor! Dar ai grijă ce persoane îți alegi să te acompanieze. Pentru că nu vei avea prea multă răbdare. 

Fecioară

O zi care poate face ravagii în bugetul tău. Dacă nu vei fi mai atent, vei cheltui sume importante pe produse inutile. 

Balanță

Luna Plină se petrece în casa parteneriatelor. Deci este posibil să apară situații destul de conflictuale. 

Scorpion

Vor apărea neînțelegeri legate de împărțirea treburilor gospodărești. Pentru că nimeni nu va respecta programul, nici măcar tu. 

Săgetător

Poți profita din plin de această zi! Aspectele sunt prielnice pentru tine. Deci indiferent de ce s-ar întâmpla, fă-ți timp pentru un răsfăț!

Capricorn

Luna Plină s-ar putea să creeze unele discuții aprinse în sânul familie. Nu se vor calma dacă veți încerca să fugiți de ele. 

Vărsător

Cuvintele tale s-ar putea să fie destul de ascuțite pentru cei apropiați. Dar nici nu vei avea chef să fii mai diplomat. 

Pești

Vrei ceva? Nicio problemă! Portofelul se golește imediat. Este important să îți respecți dorințele, dar nu pe cele exagerate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel