EXCLUSIV  Zodia care trebuie să evite bârfele. Astrolog: "Se vor întoarce împotriva voastră"

O zodie trebuie să aibă grijă să nu se implice în discuţii care înseamnă bârfă. Aceste discuţii se vor întoarce împotriva lor. 

"Sunt agitate apele în zona profesională. Trebuie să schimbaţi ceva la voi. Energia lui Marte în Scorpion nu este una transformatoare, dar ne scoate puţin din zona de confort. Aveţi senzaţia că sunteţi blocat, că nimic nu funcţionează la locul de muncă, aveţi senzaţia că totul se întârzie, se amână sau se anulează. Pe moment aşa poate să pară, însă, de fapt de acolo trebuie să învăţaţi ceva. Trebuie să vă învăţaţi propriile limite", a spus Daniela Simulescu pentru nativii zodiei Gemeni. 

Sfatul astrologului DC News este să nu vă implicaţi în discuţii care înseamnă bârfă. Nu vă fac absolut deloc bine. Mai mult, acestea se vor întoarce împotriva voastră. 

Citeşte şi Horoscop 18-24 noiembrie. Zodia care trebuie să aibă grijă la job

"Pentru voi, sfârşitul săptămânii din punct de vedere relaţional este foarte bun. Sunteţi printre avantajaţii acestei săptămâni, deoarece conjuncţia Venus-Jupiter se petrece chiar în zona relaţiilor", a mai spus Daniela Simulescu la emisiune "Astrosens" de la DC News. 

Previziunile complete în video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel