EXCLUSIV  Zodia care trebuie să aibă grijă la bani. Daniela Simulescu: Folosiți săptămâna ce vine ca pe o purificare

Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Daniela Simulescu, astrolog DC News și Astrosens, a făcut horoscopul pentru săptămâna 25 aprilie - 1 mai pentru o anumită zodie.

Astrologul Daniela Simulescu a vorbit despre cum va fi săptămâna 25 aprilie - 1 mai 2022 pentru zodia Berbec.

„Dat fiind faptul că în continuare ai în Casa a 12-a atât de multe planete și Soarele a intrat în Casa a 2-a, Mercur urmând să iasă curând de acolo, săptămâna poate să aducă și câștiguri, dar și pierderi. În primul rând, cele financiare, pentru că s-ar putea să vrei să te bucuri de ceea ce ai făcut și să vrei să faci o achiziție mai scumpă, o investiție mai serioasă, dar pot fi și zile în care să-ți dai seama cum să-ți eficientizezi veniturile, să vezi cum să aranjezi banii astfel încât să cheltuiești mai puțin pe mâncare sau să îți dai seama că ai tot felul de cheltuieli aiurea. Partea financiară este ridicată la fileu, iar bucuria este că Venus intră în semnul vostru, că se apropie de intrarea în semnul vostru pe 2 mai.

Ce v-aș recomanda eu în zilele acestea e să vă rupeți, să nu mai stați într-o vale a plângerii, să nu mai suferiți și să nu vă mai chinuiți atât de mult dacă ceva nu a mers din punct de vedere relațional. Dacă a fost un divorț, dacă a fost o despărțire, dacă a dispărut o persoană din viața voastră fără să mai dea niciun semn de viață, asta este. Folosiți săptămâna ce vine ca pe o purificare, exact ca pe o purificare. Venus se apropie de Neptun, care zice dizolvă-te, nu mai fi atât de egocentric, se duce lângă Jupiter și zice hai, împacă-te cu gândul și mergi mai departe. Apoi face acel sextil minunat cu Pluto și zice hai, hai că parcă putem să facem primii pași. Pe plan amoros, dacă ai trecut printr-un moment greu, ia-o ușor și gândește-te că Venus intră în semnul tău și îți va aduce charismă, îți va aduce magnetism și îți va aduce și nevoia de a te iubi, dar nu uita că și pe plan financiar săptămâna e extrem de importantă, iar Mercur se va duce în Gemeni, ceea ce te va ajuta destul de mult“, a spus astrologul Daniela Simulescu.

Horoscop, duminică, 24 aprilie 2022

Astrograma zilei de Paște vine cu mai multe aspecte menite să ne arate că suntem oameni, adică supuși greșelilor, dar și cu un potențial spiritual uimitor.  Careul dintre Mercur și Saturn vine cu frustrări, dubii, momente de nesiguranță, tendința de a critica în mod excesiv și momente în care ne vom pune întrebări legate de propria moralitate.Stelliumul din Pești (Venus, Marte, Jupiter și Neptun) ne ajută să sperăm din tot sufletul să existe Dumnezeu, o forță, un spirit. Ceva mai presus de noi. Până și cei atei sau agnostici se vor uita spre cer și își vor dori să fie ceva acolo. 

Berbec

Poți folosi această zi pentru a petrece mai mult timp cu emoțiile tale. Să nu mai fugi de ele și să îți dai seama ce mesaje îți transmit. 

Taur

Ceilalți vor sări în sprijinul tău mereu, trebuie doar să le oferi încredere și timp. Încearcă să nu pui prea multă presiune pe tine. 

Gemeni

Te sperii de faptul că nu poți controla totul. Dar îți vei da seama că nu se poate asta. Chiar învățămintele creștine te ajută în acest sens. 

Rac

Chiar dacă este o zi de sărbătoare și se presupune că ai petrece-o acasă, alături de familie, astrele te invită totuși să faci o plimbare. 

Leu

Te vei simți bine dacă îi vei ajuta pe cei din jurul tău. Cu orice. Parcă înțelegi mult mai bine conceptul de smerenie. 

Fecioară

Poți să te uiți la persoanele cele mai dragi din jurul tău și să îți dai seama că le iubești pentru ce sunt ele: și cu bune și cu greșeli. 

Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel