EXCLUSIV  Horoscop, duminică, 24 aprilie 2022

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Horoscop Paște. Hristos a înviat!

Astrograma zilei de Paște vine cu mai multe aspecte menite să ne arate că suntem oameni, adică supuși greșelilor, dar și cu un potențial spiritual uimitor.  Careul dintre Mercur și Saturn vine cu frustrări, dubii, momente de nesiguranță, tendința de a critica în mod excesiv și momente în care ne vom pune întrebări legate de propria moralitate.Stelliumul din Pești (Venus, Marte, Jupiter și Neptun) ne ajută să sperăm din tot sufletul să existe Dumnezeu, o forță, un spirit. Ceva mai presus de noi. Până și cei atei sau agnostici se vor uita spre cer și își vor dori să fie ceva acolo. 

Berbec

Poți folosi această zi pentru a petrece mai mult timp cu emoțiile tale. Să nu mai fugi de ele și să îți dai seama ce mesaje îți transmit. 

Taur

Ceilalți vor sări în sprijinul tău mereu, trebuie doar să le oferi încredere și timp. Încearcă să nu pui prea multă presiune pe tine. 

Gemeni

Te sperii de faptul că nu poți controla totul. Dar îți vei da seama că nu se poate asta. Chiar învățămintele creștine te ajută în acest sens. 

Rac

Chiar dacă este o zi de sărbătoare și se presupune că ai petrece-o acasă, alături de familie, astrele te invită totuși să faci o plimbare. 

Leu

Te vei simți bine dacă îi vei ajuta pe cei din jurul tău. Cu orice. Parcă înțelegi mult mai bine conceptul de smerenie. 

Fecioară

Poți să te uiți la persoanele cele mai dragi din jurul tău și să îți dai seama că le iubești pentru ce sunt ele: și cu bune și cu greșeli. 

Balanță

Ziua va fi perfectă dacă te vei implica în multe activități. Nu este cazul să stai. Chiar ai nevoie să îți consumi energia. 

Scorpion

Poți folosi această zi pentru a te conecta la un nivel mult mai profund la familie. Chiar vei dori să petreci timp doar cu ea.

Săgetător

Nu îți displac deloc musafirii. Ba chiar îți face plăcere să îți vezi casa plină. Te vei simți în elementul tău și îi vei distra și pe ceilalți. 

Capricorn

Poți profita de această zi pentru a-ți pune unele întrebări care nu se referă la partea practică a vieții. Nu este o zi bună pentru a fi tăcut. 

Vărsător

Luna îți tranzitează semnul și te ajută să îți dai seama de emoțiile celor de lângă tine. Asta înainte de a-i judeca pentru unele fapte. 

Pești

Simți nevoia de conexiune: de oameni, animale, natură, spiritualitate. Te vei lipi de oricine și orice. Ziua aceasta poate fi o poveste.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel