EXCLUSIV  Zi crucială pentru ALDE. Decizii importante la nivel central: Lovitură pentru Tăriceanu sau...

Astăzi au loc ședințe extrem de importante în ALDE. Se va decide dacă va fi exclus sau nu fostul copreședinte al ALDE, Daniel Constantin. 

Astăzi au loc ședințele Biroului Politic Executiv, Biroului Politic Central și ale Delegației Permanente Naționale. Călin Popescu Tăriceanu va susține o conferință de presă la ora 15:00, anunțată încă de ieri. 

Săptămâna trecută, Biroul Politic Executiv al ALDE a decis să ceară Delegaţiei permanente excluderea din partid a lui Daniel Constantin. 

Surse importante din aripa lui Daniel Constantin din ALDE au declarat pentru DCNews că după Delegația Permanentă, aripa din ALDE care este de partea lui Daniel Constantin va anunța un NOU PROIECT. Va fi organizată o conferință de presă în cadrul căreia Daniel Constantin alături de unii dintre colegii săi vor mărturisi ce vor face în continuare.

"Ar crea un pol la care s-ar putea raporta toți nemulțumiții din Parlament, indiferent de partid, inclusiv din PSD", a spus sociologul Marius Pieleanu, pentru DCNews.

Sociologul Alfred Bulai a subliniat, pentru DCNews: ”Nu e Daniel Constantin singur, dar nu ne așteptăm să rupă jumătate din ALDE. Poate sunt din vechea garnitură a lui Daniel Constantin, dar nu toți, pentru că unii au deja niște poziții pe care le-au câștigat, nu renunță la ele în acest moment. În caz de forță majoră, da, dacă în toamnă se pune problema reală a unei moțiuni de cenzură e posibil ca unii care nu au plecat pe noua platformă să plece atunci. Pentru guvernare, e un potențial pericol, dar nu acum”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel