Waze, o nouă opţiune. Utilizatorii, în culmea fericirii

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

Waze introduce o nouă opţiune, iar utilizatorii sunt în culmea fericirii. 

Aplicația Waze are mai puține funcții decât Google Maps, dar aceste funcții sunt optimizate pentru folosirea la volan, ceea ce face din Waze cel mai util ajutor în călătorie. Nu doar că Waze îți oferă indicații de navigație, dar face acest lucru luând în calcul ambuteiajele. În plus, funcțiile de raportarea a problemelor de pe drum (inclusiv a radarelor și a filtrelor de poliție) fac din Waze o aplicație indispensabilă la volan.

Totuși, Google Maps păstrează câteva funcții utile pe care Waze nu le oferă. Una dintre acestea a fost, până recent, posibilitatea de a planifica o călătorie pe ecranul monitorului, folosind calculatorul personal sau laptopul. Din fericire, Waze a preluat această funcție, iar șoferii pot să trimită un traseu de pe desktop pe telefonul mobil printr-un click de mouse, scrie promotor.ro

Cum folosești funcția Save to App pe care o introduce Waze

Tot ce trebuie să faci este să deschizi în browser harta Waze din secțiunea Live Map pentru a fi gata de drum. Chiar dacă harta are culorile familiare Waze, este doar un skin peste interfața Google Maps, așa că planificarea călătoriei funcționează identic. După autentificare (care se poate face rapid prin scanarea cu telefonul a codului QR generat pe site-ul Waze) poți să stabilești destinația și punctul de plecare, Waze propunând trei trasee. Spre deosebire de Google Maps nu vei putea adăuga puncte intermediare și nici altera traseul prin simpla tragere cu mouse-ul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel