VREMEA pe patru săptămâni. Anunțul ANM

Vezi cum va fi vremea până-n 6 iunie. 

Iată anunțul ANM: 

VREMEA 8-15 iunie

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade în regiunile nordice, estice și sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi excedentar în toată țara, dar mai ales în regiunile estice, centrale și la munte.

VREMEA 15-22 iunie

Temperaturile medii ale aerului vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.

VREMEA 22-29 iunie

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână se va situa în jurul celui normal pentru această perioadă, în toate regiunile.

VREMEA 29 iunie-6 iulie

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi ușor deficitare în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel