Vremea în weekend, în București și-n țară

ANM, prognoza meteo.
ANM, prognoza meteo.

Vremea în weekend, în București și-n țară În weekend, ANM anunță vreme urâtă în aproape toată țară. Doar în Dobrogea nu va ploua, dar va fi înnorat. 

Vremea în weekend, în București și-n țară În București, vor fi 31 de grade Celsius sâmbătă, dar va fi mai mult înnorat, vor fi averse și descărcări electrice. Duminică se mai răcește în Capitală, vor fi 28 de grade Celsius, cer temporar noros, descărcări electrice, averse.

Vremea în weekend, în București și-n țară În Constanța, sâmbătă vor fi 26 de grade Celsius și un cer variabil, iar duminică va fi parțial noros și aceeași temperatură maximă. Aceeași situație și-n Sulina: sâmbătă, cer variabil, maximă de 26 de grade, duminică, parțial noros și 25 de grade Celsius. 

Vremea în weekend, în București și-n țară În Craiova, maxima zilei de sâmbătă este de 27 de grade Celsius, va fi înnorat și vor fi averse cu descărcări electrice. Duminică, va fi aceeași instabilitate atmosferică, cu 24 de grade Celsius. 

Vremea în weekend, în București și-n țară În Râmnicu Vâlcea, sâmbătă, maxima va fi de 28 de grade, cerul va fi noros, vor fi averse cu descărcări electrice. Temperatura maximă scade la 25 de grade Celsius.  

Vremea în weekend, în București și-n țară Și în Sibiu va fi cer temporar noros, averse, descărcări electrice, maximă de 26 de grade Celsius sâmbătă. Aceeași situație și-n Cluj Napoca, la fel și-n Timișoara. În Sibiu vor fi 24 de grade Celsius duminică și-n Cluj Napoca 25, iar instabilitatea atmosferică se va menține. În Timișoara va fi cer variabil duminică și maximă de 30 de grade Celsius. 

Vremea în weekend, în București și-n țară Cer noros, averse, descărcări electrice vor fi și-n Botoșani sâmbătă, cu maxima de 24 de grade Celsius, în Iași- 28 de grade Celsius. În Botoșani, temperatura crește la 26 de grade Celsius, iar în Iași rămâne 28 și duminică. Va continua să fie cer noros, cu furtuni. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel