Viorica Dăncilă, atac DUR la Ludovic Orban: Falsifică realitatea guvernării PSD

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Viorica Dăncilă, fost premier al României, l-a atacat dur pe actualul prim-ministru, Ludovic Orban, despre care spune că "falsifică reaiitatea guvernării PSD". 

"Raportul de justificare a incompetenței și nepăsării liberale – asta este ceea ce au auzit românii ieri seară de la Ludovic Orban, după 6 luni de guvernare.

Materialul asumat de guvernul PNL e bazat pe demonizarea guvernărilor social-democrate prin citirea selectivă și cu vădită rea-credință a datelor macro-economice și macro-financiare și-și propune de fapt să construiască o realitate paralelă - evident falsă! - în care românii au dus-o rău cu PSD, dar o duc foarte bine cu PNL.

Adevărata realitate este însă aceea a unei Românii profund afectată de criza coronavirusului, căreia guvernanții liberali n-au reușit să-i ofere până acum decât restricții, amenzi, gafe și blocaje. Iar în loc de speranță pentru viitor, românii așteaptă cu teamă criza economică, estimările FMI de luna trecută indicând o scădere a economiei românești cu 5% pentru acest an și o rată a șomajului de peste 10%! Gestiunea liberală a treburilor țării e deja sinonimă cu dezastrul, dar premierul acestei guvernări prăpădite are obrăznicia să critice guvernarea PSD, cea care a îmbunătățit nivelul de trai al românilor!", a scris Viorica Dăncilă pe Facebook. 

"Atunci veţi avea dreptul moral"

"Pentru Ludovic Orban și toți liberalii care distorsionează și falsifică realitățile guvernării PSD, iată cifrele macro-economice esențiale pentru români în anii 2017-2019:

• salariul mediu net a crescut cu 53%
• punctul de pensie a fost mărit cu 45%
• șomajul a coborât la 3% (cel mai redus nivel din ultimii 10 ani).

Când veți veni și voi, domnilor liberali, cu realizări cel puțin similare, atunci veți avea dreptul moral să dați lecții altora! Iar până atunci vă recomand mai multă modestie și mai multă preocupare pentru românii loviți serios de actuala criză.", a mai scris fostul premier. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel