Victor Ponta delirează. Trebuie să meargă la medic: aseamănă regimul Băsescu cu regimul comunist

La  trei ani de la referendumul de demitere a preşedintelui din 29 iulie 2012, Victor Ponta reia războiul declaraţiilor cu "regimul lui Traian  Băsescu", spun liderii PMP. Într-un comunicat al PMP, liderii partidului afirmă că "Victor Ponta delirează: aseamănă regimul Băsescu cu regimul comunist".

"În timpul mandatului președintelui Traian Băsescu, Victor Ponta avea scuza că face jocuri politicianiste. De joasă factură, dar jocuri.

Acum, când Victor Ponta continuă cu atacurile delirante la adresa 'regimului Băsescu', crezând sincer în ce spune, s-a mutat deja în zona patologicului, în care are urgentă nevoie de asistență medicală de specialitate.

Iată ce scrie Victor Ponta pe o rețea de socializare:

'În 2012 a fost ziua în care 7,4 milioane de cetățeni au votat la Referendum ca să își ia țara înapoi de la un personaj politic sinistru — Băsescu, un Regim brutal și detestat la fel ca cel comunist și un Sistem de Propagandă la fel de feroce și puternic atunci că și acum!'

Victor Ponta uită, din nou, că 11 milioane de cetățeni n-au dst curs cererii sale de a vota demiterea președintelui Băsescu.

Citește și: Traian Băsescu spune de ce a candidat Victor Ponta la președinție

Regimul 'brutal' Băsescu l-a numit premier pentru că avea majoritate parlamentară, adică a respectat Constituția.

Regimul Băsescu o fi fost 'detestat' de o minoritate de cetățeni care n-au înțeles că scos România din groapa economică în care o lăsase Tăriceanu și în care vrea s-o lase acum Victor Ponta, dar majoritatea, 11 milioane, a înțeles și acceptat aceste constrângeri temporare.

În timpul regimului Băsescu, România a aderat la UE, a semnat și respectat tratatele de aderare, și-a câștigat încrederea partenerilor săi euroatlantici. Așa a procedat și regimul comunist?

Regimul Băsescu a contribuit decisiv la independența justiției, marea durere a lui Victor Ponta, cel care declara că 'avem guvernarea, dar nu avem toată puterea'.

În timpul regimului Băsescu a avut loc condamnarea comunismului, au fost predate la CNSAS 3 milioane de dosare din arhiva securității comuniste. Presa a funcționat fără restricții, s-au făcut pași importanți în direcția modernizării țării prin Codurile din Justiție, Codul Muncii, Legea Educației, s-a încheiat parteneriatul strategic cu America, s-au construit baze militare americane în România, etc.

Sunt acestea caracteristicile unui regim comunist?

Despre ce sistem de propagandă 'feroce și puternic' vorbește Ponta, se referă la posturile tv care l-au susținut și-l susțin și acum?

Citește și: Trei ani de la decesul democrației în România

Adevărul este altul.

Victor Ponta a sperat ca prin plecarea președintelui Băsescu va reuși să reîncalece justiția, să-și scape pielea, a sa, a lui Dragnea, a lui Hrebenciuc, a lui Mazăre, a lui Voiculescu și a majorității baronilor PSD care zac acum prin pușcării, sunt trimiși în judecată sau cercetați penal.

De aici supărarea lui Ponta care spera că 'atunci vom prelua controlul politic la DNA'.

De la jocuri politice la convingeri personale, intime, distanța este aceeași cu distanța de la un om sănătos la un om bolnav, care are nevoie de asistență medicală.

Împrejurarea că acest om bolnav este și premierul României ne duce în zona securității naționale, problemă ce ar trebui urgent soluționată de către instituțiile statului, înaintea producerii unor daune ireparabile pentru România", precizează comunicatul PMP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel