EXCLUSIV  Vești despre DRAGOSTE pentru o ZODIE. Luați DECIZII care vor marca anul 2022

Horoscop Fecioară/ foto ilustrativ pixabay
Horoscop Fecioară/ foto ilustrativ pixabay

Pentru o zodie, această perioadă, dar și anul 2022 vor fi despre dragoste.

Dacă sunteți în zodia Fecioară, în următoarea jumătate de an, mulți poate veți dori să vă mutați sau să schimbați ceva în locuință, să faceți o investiție. ”Casa a patra are legătură cu familia, în general, și cu o bază emoțională. În horoscopul pentru anul 2022, la voi este vorba despre relație și dragoste și toate pornesc de la o bază interioară puternică, echilibrată.”, a spus astrologul DCNews și Astrosens, pentru nativii zodiei FECIOARĂ. ”Soarele și Mercur vor face careu cu Neptun și voi ieșiți din zona în care știți totul cel mai bine și vă lăsați puțini bruiați. Ascultați și alte opinii.” a mai spus astrologul DCNews, Daniela Simulescu. În continuare, a subliniat că ”Venus se apropie de Pluto în casa a cincea. Veți lua decizii legate de copii, de partea amoroasă sau de o pasiune pe care o aveți. Deciziile pe care le luați acum vor reveni după 24 decembrie.” Previziunile sunt pentru perioada 6-12 decembrie. 

Vezi mai mult în video: 

Ziua de astăzi, 7 decembrie 2021, este marcată de careul Mercur-Neptun. Astăzi, la modul general, pentru toată zodiile, astrologul Astrosens și DCNews, Daniela Simulescu, subliniază că ”nu avem încredere în ce spunem, suntem confuzi, îi confuzăm și pe ceilalți, ne întâlnim unii cu alții și nu mai știm ce să credem și pe cine.” ”Ne putem lăsa ușor păcăliți de declarații” astăzi, mai subliniază astrologul. 7 decembrie mai este marcat de începutul opoziției între Soare și Lilith. ”Lilith este zona unde fugim. Ne strigăm libertatea, avem impresia că suntem neîndreptățiți. Rana de nedreptate ne este trezită la orice pas.” a subliniat Daniela Simulescu. Opoziția Soare-Lilith se petrece aproape toată săptămâna. 

Ziua de mâine, 8 decembrie, va fi un aspect Marte careu Jupiter, fantastic pentru cei introvertiți, pe care-i va scoate din ”carapace”. Pentru cei extrovertiți, vor trebui să-și găsească un echilibru. Careul Marte-Jupiter va fi plin de optimism și abundență. 

În 11 decembrie va fi un aspect care se va repeta și-n 24 decembrie, conjuncția lui Venus cu Pluto: să fiți atenți la relațiile începute în această perioadă, pentru că vor fi pline de control. 

Vezi mai mult informații în video de mai sus. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel