EXCLUSIV  Venus, ”micul BENEFIC”, în Săgetător. Dacă ești în ZODIA Săgetător, urmează o perioadă MINUNATĂ

foto pixabay/HOROSCOP Săgetător
foto pixabay/HOROSCOP Săgetător

HOROSCOP 4-10 octombrie 2021. Iată ce au pregătit astrele pentru nativii zodiei Săgetător. 

HOROSCOP 4-10 octombrie 2021. ”Mercur este lângă Luna Nouă în Balanță, ceea ce înseamnă că pot apărea ”frecușuri” cu partenerul: el să vrea ceva pentru viitorul apropiat, voi să doriți altceva și așa încep negocieri. Veți negocia toată săptămâna. 

Pe de altă parte, Venus intră în semnul vostru în 7 octombrie și va sta până în 6 noiembrie. Pentru cei singuri, e minunată perioada, pentru că vă impulsionează să aveți grijă de aspectul vostru fizic și să ieșiți în lume. O să observați că, fără eforturi mari, oamenii se uită la voi, sunt atrași, sunt magnetizați, au pasiune. Mai mult, cu Venus în semnul vostru, puteți cere sprijin, ajutor. Lui Venus i se zice și ”micul benefic” și, când vine în semnul vostru, vă face și voioși, și drăguți, și plăcuți, iar oamenilor le place să stea în jurul vostru, iar voi puteți profita de asta, cerând ajutor. 

Sfârșitul săptămânii s-ar putea să vină cu mici înțepături cu partenerul, pentru că nu vă veți înțelege asupra unor aspect și iar veți avea parte de negocieri. 

În săptămâna următoare, Jupiter își oprește retrogradarea. Dacă voi din decembrie anul trecut până acum nu ați învățat nimic nou, nu ați progresat într-un domeniu, nu ați fost curioși de un domeniu, nu ați practicat ceva ce ați învățat, nu e bine!” a spus astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, pentru nativii zodiei SĂGETĂTOR și pentru cei cu ascendent în această zodie. 

HOROSCOP 4-10 octombrie 2021, vezi mai mult în video: 

”Țineți minte două date: 11 și 17 octombrie. Pe 11, Saturn își va opri retrogradarea, iar pe 17 octombrie, Jupiter va face același lucru, în semnul Vărsătorului. Acești doi aștri au fost “vinovați“ pentru distanțarea socială, restricții, proteste. Abia în jurul celor două date ne vom da seama de amplitudinea valului patru al pandemiei. Vă invit să fiți atenți la incidența dintre 11 și 17 octombrie. Semnul Vărsătorului adoră realitatea așa cum este ea cu adevărat, nu optimismul deșănțat.” este mesajul transmis de astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu. 

Vezi aici mai mult: ȚINEȚI MINTE aceste două date din OCTOMBRIE 2021. Astrologul DCNews: Au fost vinovați

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel