EXCLUSIV  Venus- Marte în Capricorn aduce VINDECARE pentru cupluri și SIGURANȚĂ pentru cei singuri. ”Vorbește despre încredere și despre timp” VIDEO

Conjuncția Venus - Marte în Capricorn, ce marchează toată luna februarie, dar mai ales perioada 14 - 24 februarie, va avea efecte până în 6 martie 2022.

Venus - Marte în Capricorn aduce VINDECARE pentru cupluri

”Ce poate să fie mai romantic, mai frumos, mai dulce, dacă nu o conjuncție Venus, care reprezintă iubirea, feminitatea, emoția, și Marte, care reprezintă pasiunea, sexualitatea, senzualitatea? Le iei, le împreunezi și le arunci în valurile Capricornului care vrea seriozitate, predictibilitate, lucruri tangibile. Conjuncția Venus - Marte în Capricorn își dorește fapte, nu vorbe. Acest aspect ne ajută, pentru că multe relații s-au trezit în urma pandemiei. O asemenea conjuncție vă ajută să lucrați la vindecarea relației, la sedimentarea ei, să găsiți un scop împreună, pentru că atunci când avem atât Venus, cât și Marte în Capricorn, nu poate decât să ne bucure. 

Dacă relația voastră a trecut prin teste și n-ați renunțat, acesta este momentul în care să stați unul lângă altul și să ziceți ”Ce vrem noi de acum încolo de la noi?”. Să spuneți ce vreți, să vă întâlniți și să începeți să munciți pentru voi, împreună. 

Nu este un aspect ca-n filme, romantic, dar este unul care vă ajută să-i oferiți timp celuilalt să căpătați încredere, pentru că un asemenea aspect vorbește despre încredere și despre timp. Venus - Marte în Capricorn asta spune: hai să dăm timp! 

Venus - Marte în Capricorn aduce SIGURANȚĂ pentru cei singuri

Pentru cei singuri, aspectul vă recomandă să vă oferiți vouă ce aveți nevoie de la celălalt, să vă dați seama ce vă face pe voi să vă simțiți în siguranță. Aceste aspecte au nevoie de siguranță. Când vorbim despre acest semn, vorbim și despre siguranță financiară, pentru că iubirea trece prin stomac la Venus - Marte în Capricorn. Și pentru cei singuri, conjuncția este foarte bună, pentru că-i ajută să se valorizeze mai mult, să ia mai în serios standardele.

Oamenii cu marcaj de Capricorn sunt mai saturnieni, fie intră mai târziu într-o relație, fie stau mult timp într-o relație, și au nevoie de timp, siguranță, confort. Semnul Capricornului este exigent, vrea standarde, vrea ca totul să fie făcut la un anumit nivel, elitist, sobru, nu intră în relație cu oricine.” a spus astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, despre conjuncția Venus - Marte în Capricorn. 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel