EXCLUSIV  USR, precizări după alegerile din organizaţia Sector 2

USR a făcut precizări pentru DC News cu privire la alegerile din organizaţia Sector 2. 

"DREPT LA REPLICĂ

Referitor la veridicitatea informaţiilor apărute în articolul "Războiul din interiorul USR continuă și la Sectorul 2", publicat pe 8.10.2019, considerăm că ele nu sunt nicicum în spiritul realității și adevărului. Prin urmare, vă rugăm să faceţi rectificările necesare, astfel încât cititorii dvs sa fie corect informați.

USR este primul partid din România în care membrii își votează democratic opțiunile pentru reprezentanții în funcții publice. Atât pentru funcţia de primar, cât şi pentru cele de consilieri, USR sector 2 a organizat alegeri democratice pe data de 4 octombrie.

În urma acestor alegeri a reieşit un candidat la primărie şi o listă de consilieri, ordonată după numărul de voturi obţinute.
Candidatul nostru la Primăria Sectorului 2 a fost ales cu aproape 80% din voturi, iar rezultatul obţinut şi candidatura sa nu au fost contestate.
Cei doi consilieri care au candidat au cerut votul direct și democratic a membrilor prezenți. Unul a obţinut locul 12 cu 42% dintre voturi, iar celălalt pe locul 23 cu 24%. Alături de ceilalți colegi candidați, cei 2 consilieri au premisa unor locuri eligibile, în funcție de procentul pe care Alianța USR PLUS îl va obține la alegerile locale.
Toţii colegii de pe listă au obţinut mai multe sau mai puţine voturi în funcţie de puterea lor de convingere. Lista USR este o listă de oameni competenţi, oneşti şi cu dorinţă de schimbare.
USR este un partid care a crescut foarte mult în ultimii 3 ani și a atras o serie de profesioniști din domenii variate.
Nu există o tensiune între membrii vechi şi cei noi, dar, ca în cazul oricăror alegeri, există persoane nemulţumite de voturile obţinute. Suntem convinşi că şi cei nemulţumiţi vor contribui la obţinerea unor rezultate la alegerile prezidenţiale şi locale cel puţin la fel de bune ca şi la europarlamentare.

Vă mulțumim,
Echipa USR Sector 2"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel