EXCLUSIV  USR, ca Vadim Tudor. Comparația explozivă a lui Chirieac. PARIU cu Gușă

Analistul politic Bogdan Chirieac a comparat USR-ul cu partidul lui Corneliu Vadim Tudor, pentru modul în care atrage susţinători. 

"Eu pun pariu că în niciun caz, dar absolut în niciun caz, USR-PLUS nu va depăşi 13%. Ceea ce îl va transforma ca partid în ceva interesant dar fără de care se poate. Dacă mai fac multe fiţe, cei trei la sută care vor fi alocaţi prin influenţa probabilă a lui Nicuşor Dan vor fi preluaţi de către liberali pentru o majoritate. Dacă nici măcar Nicuşor Dan nu va rămâne în siajul USR PLUS şi va face pasul spre PNL, atunci scorul USR PLUS se va duce spre 10 la sută. Sunt gata să fac pariu!", a declarat Cozmin Guşă. 

USR, comparat cu partidul lui Vadim Tudor 

"La locale, USR a luat circa 9 la sută. La europarlamentarele de anul trecut, 22 la sută. Soluţia logică sau analiza normală pentru ceea ce s-a petrecut la Sectorul 1, adică fuga cu sacul în spate, sacul de voturi, şi procurorul şef de secţie care nu a luat nicio măsură, ar fi decredibilizarea USR-ului. Dar nu, este un sentiment de impunitate. Membrii acestui partid sunt deasupra legii. Gândeşte-te la Corneliu Vadim Tudor. De ce urcase acesta în aşa fel încât în 2000 luase 30 la sută? Din următorul motiv. El jignea, calomnia, insulta. Toată justiţia, serviciile, îl scoteau basma curată. Atunci, omul a avut o aură de impunitate, a fost deasupra legii. ”Putem face ce face domnul Vadim, pentru că nici noi nu vom păţi nimic”. Exact asta se întâmplă cu USR. Cred că la parlamentare, în ciuda a ceea ce am văzut la Sectorul 1, va lua un scor mai mare", a replicat Bogdan Chirieac. 

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel