Un nou partid și un nou grup parlamentar. Lovitură după excludere

Deputatul Eugen Durbacă, exclus joi din ALDE alături de fostul copreşedinte al partidului, Daniel Constantin, şi deputatul Mircea Banias, a declarat vineri, că vor face un nou partid și un nou grup parlamentar. 

”Construim un nou partid. Noi, fostul Partid Conservator, avem organizaţii în 36 dintre cele 41 de judeţe. Facem alt partid, facem şi un nou grup parlamentar - noi cei trei excluşi şi încă doi colegi care urmează să fie daţi afară - aşteptăm să vină şi alţi parlamentari alături de noi. Nu se termină lumea pentru că am fost exclus”, a spus Eugen Durbacă.

El a menționat că ştie cine vor fi ceilalţi doi colegi care vor fi excluşi cât de curând din ALDE, dar nu vrea să-i dea publicităţii.

”Tăriceanu minte cum respiră”

”Era de aşteptat să fim excluşi. Noi suntem semnatarii acţiunii în instanţă prin care am contestat Congresul ALDE ca fiind nestatutar şi, de asemenea, am făcut acţiune în instanţă că dorim să se revină la situaţia iniţială, la cele două partide Partidul Conservator şi Partidul Liberal Reformator (PLR). Săptămâna trecută, ni s-a cerut să ne retragem acţiunile. Sigur că nu am retras nimic, când noi considerăm că este corect. Gestul conducerii ALDE nu mi se pare firesc. Pe mine, domnul Tăriceanu, om la 70 de ani, m-a decepţionat. Nu este un om serios. Minte aşa cum respiră”, a spus fostul deputat ALDE.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel