Țuțuianu, REACȚIE FULGER la drama văduvelor militarilor din Argeș

Adrian Țuțuianu
Adrian Țuțuianu

Văduvele celor trei militari care și-au pierdut viața în Argeș după ce mașina în care se aflau a căzut într-o râpă trăiesc drama de a afla că nu primesc despăgubiri și pensii de urmaș pentru că se scrie pe un anumit certificat că nu au murit în misiune, ci fără legătură cu serviciul. 

Ministerul Apărării, Adrian Țuțuianu, a intervenit telefonic la Antena 3, unde a declarat că ”Am dispus măsuri de urgență, în seara aceasta vor fi emise deciziile de pensionare corecte, am încercat să mă lămuresc unde au fost probleme, nu am încă o imagine completă asupra modului în care Casa de Pensii a colaborat cu structuri administrative din MApN. Voi clarifica aceste lucruri mâine și voi vedea dacă este nevoie de modificări pentru ca asemenea situații să nu se mai repete.”

”Casa de Pensii mi-au invocat că nu au fost transmite date de la un eșalon militar. O să văd mâine cine, cum, am cerut rapoarte complete și o să clarific situația. Cineva a greșit sau a fost indolent și a uitat după trei zile că lucrurile nu pot rămâne nerezolvate” a completat ministrul. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel