Turul României 2018 ajunge în Buzău şi Prahova. Restricţii de circulaţie

Mihai Ciobanu / 20 sep 2018 / 16:23 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Pentru evitarea implicării în incidente, participanţii la trafic trebuie să respecte indicaţiile poliţiştilor angrenaţi în activităţile de dirijare a traficului.

În ziua de 22 septembrie a.c., începând cu ora 12.45, echipaje de poliţie rutieră şi ordine publică vor acţiona pentru fluidizarea traficului şi prevenirea oricăror evenimente ce s-ar putea produce în timpul desfăşurării Turului Ciclist al României.

În ziua de 22 septembrie a.c., se va desfăşura Etapa a IV-a, pe traseul Buzău - Mizil - Albeşti-Paleologu - Valea Călugărească - Bucov - Centura Ploieşti. Evenimentul va debuta la ora 12.45 în zona centrală a municipiului Buzău (Piaţa Daciei), la ora 13.00 fiind startul tehnic al etapei.

Ruta de ieşire din Buzău va fi: Piaţa Daciei - strada Tudor Vladimirescu - bulevardul N. Bălcescu - bulevardul Unirii - DN 1B E577, până la limita cu judeţul Prahova. Pentru evitarea implicării în incidente, participanţii la trafic trebuie să se conformeze indicaţiilor poliţiştilor, să adopte o conduită previzibilă, asigurându-se şi semnalizând din timp orice schimbare a direcţiei de mers şi să respecte o distanţă de siguranţă în mers care să le permită evitarea implicării în accidente.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25