Tudose, despre Carmen Dan: Nu mai am ce să lucrez cu un asemenea ministru care mă minte în halul acesta

Carmen Dan - Mihai Tudose
Carmen Dan - Mihai Tudose

Premierul Mihai Tudose spune că nu are de ce să muncească cu ministrul Carmen Dan, care-l minte și a afirmat că-i va accepta acesteia demisia, dacă și-o dă. 

”Am să vă dezvălui supărarea mea faţă de doamna ministru. Am întrebat-o dacă omul acela doreşte funcţia. A zis că îşi doreşte. L-am sunat pe om. A fost un om din media care a asistat la discuţii, domnul Bogdan Chirieac. Răspunsul lui a fost exact aşa: Domnule prim-ministru, permiteţi să raportez, în cursul dimineţii m-am prezentat la doamna ministru cu un raport că nu-mi doresc această funcţie. Nu mai am ce să lucrez cu un asemenea ministru de Interne care mă minte în halul acesta. Domnia sa s-a exprimat că începând de luni e dispusă să-şi dea demisia. Eu i-am spus că, în momentul ăsta, eu cred că i-o accept, dacă şi-o dă. (...) Eu cred că domnia sa, dacă va fi lăsată, îşi va da demisia.” a spus premierul Mihai Tudose. 

[citeste si]

Carmen Dan a dezmințit și public, prin intermediul instituției, informația că cel pe care-l voia înlocuitor al șefului Poliției Române nu dorește funcția. 

Situația este una foarte complicată, mai ales în contextul în care relația dintre Mihai Tudose și Liviu Dragnea a ajuns a fi una instituțională. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel