Transfer Neymar. Scandal internațional, FIFA sesizată

FC Barcelona a anunțat că Neymar nu mai este jucătorul catalanilor după ce și-a achitat singur clauza de reziliere a contractului, în valoare de 222 de milioane de euro. Banii i-au fost evident, transmiți de PSG. 

A fost însă o improvizație pentru că inițial Liga spaniolă de fotbal a anunțat  că a refuzat să accepte plata clauzei de reziliere.

Achiziționarea lui Neymar de către PSG a fost contestată de Liga spaniolă de fotbal. Președintele acestui for, Javier Tebas, a anunțat că va sesiza UEFA și va face o plângere împotriva clubului PSG pentru nerespectarea regulilor fair play-ului financiar impus cluburilor.

Tebas acuză Qatarul că injectează fonduri în PSG, violând astfel regulile fair play-ului financiar al UEFA și cele legate de concurența în Uniunea Europeană.

Nu vom accepta banii lui PSG (...) care încalcă legile și normele fair play-ului financiar al UEFA. Este un nonsens să acceptăm plata. Dacă PSG se va prezenta să achite suma, noi o vom respinge, declara Tebas în urmă cu câteva zile cotidianului sportiv AS.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel