EXCLUSIV  Ține minte zilele de 30 august, 2 septembrie și 4 septembrie 2020! Astrolog DC News: Aceasta e o dată de care mă tem

Horoscop
Horoscop

Daniela Simulescu, astrologul DC News, atrage atenția asupra următoarelor date din calendar: 30 august, 2 septembrie și 4 septembrie 2020.

”Pe 30 august, Venus face opoziție cu Pluto. Mare grijă la crizele de furie, gelozie, manipulare. Pe 2 septembrie, Venus face opoziție cu Saturn. Aici e aici! Aceasta este o dată de care mă tem. Cei care sunt într-o relație vor simți foarte multă răceală din partea partenerului și vor dori să rupă relația. Veți auzi de certuri, despărțiri, conflicte”, a spus astrologul DCNews, Daniela Simulescu. 

”O să credem că nu merităm iubirea, că nu merităm să fim fericiți, că ceilalți nu ne ajută să ne umplem bateriile. Pe 4 septembrie, Venus face un careu cu Marte. Pot fi bârfe, vorbe neplăcute, situații care nu ne vor conveni. Încercați să discutați nemulțumirile”, a adăugat astrologul.

”Dacă reușiți să treceți peste probleme, pe urmă vă va ajuta comunicarea. Dar aveți nevoie de răbdare”, a mai spus Daniela Simulescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel