The Motans lansează "Lilith" cu Keed de la Șatra B.E.N.Z. VIDEO

The Motans, Lilith oficial
The Motans, Lilith oficial

Piesa a fost compusă de The Motans cu Keed, Achi, Damian Rusu, Radu Dimitriu și produsă de Vlad Lucan.

Videoclipul piesei “Lilith” a fost filmat și regizat de Bogdan Păun și Alexandru Mureșan de la NGM Creative.

“Mi s-a părut interesantă asocierea dintre o femeie și personajul mitologic "Lilith". Lilith a fost, după multe mituri și legende, prima femeie a lui Adam. Și spre deosebire de Eva, Lilith a fost făcută din foc (sau din țărână după folclorul evreiesc) și făcută în același timp, nu după și nu din coasta lui Adam, precum a fost Eva. Lilith e simbolul femeii care nu se supune niciodată unui barbat. E "un întreg" de la natură și nu are nevoie de cineva ca să simtă liniștea. Ea nu are nevoie de liniște, ce a fost creat din foc nu e sortit să cunoască liniștea. Scriind aceasta piesă am vrut să descriu femeia care la prima vedere nu pare afectată de absolut nimic, în adâncul sufletului însă, râvnește acea "liniște" care însă nu îi este sortită”, a declarat The Motans.

“Motanu’ a băgat piesa în mașină și a zis că are nevoie de o strofă. Conceptul piesei s-a lipit ca un magnet de partea mea artistică, m-am oferit. E un profesionist desăvârșit și unul dintre putinii artiști care înteleg importanța viziunii și a conceptului în muzică. Totul a mers ca uns, sunt încântat!”, a spus Keed.


Personajul din videoclip este Laura Giurcanu, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România.

“Lilith este clipul meu favorit de până acum. Mi-a plăcut echipa, toți băieții sunt extraordinar de talentați și m-a intrigat mult ideea clipului. The Motans e cu siguranță proiectul meu favorit din România, deci sunt mândră că m-au ales pe mine să aducă la viață imaginea lui "Lilith"”, a declarat Laura Giurcanu.

Tot anul acesta, The Motans au lansat “Nota de plată cu INNA, single care are peste 13 milioane de vizualizări.

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27