Tecău şi Lindstedt joacă finala de la Wimbledon pentru al treilea an consecutiv

tenis_tecau_lindstedt
tenis_tecau_lindstedt

Perechea Horia Tecău/Robert Lindstedt s-a calificat în ultimul act al competiţiei de la Londra. În semifinale, cei doi au trecut de cuplul Jurgen Melzer/Philipp Petzschner (Austria/Germania), scor 6-4, 6-7 (10/12), 6-4, 6-3, informează site-ul oficial al turneului.

Autor: Luiza Chiroiu

Tecău va juca a treia finală de dublu consecutivă la Wimbledon, alături de suedezul Lindstedt. Pentru a trece de semifinale, cei doi au avut nevoie de două ore şi 36 de minute. Tecău şi Lindstedt au pierdut al doilea set la tie-break, dar şi-au asigurat victoria prin câştigarea următoarelor două seturi, 6-4 şi 6-3.

Astfel, perechea româno-suedeză a reuşit să-i învingă pe Melzer şi Petzschner, în faţa cărora pierdueră în urmă cu doi ani în finala de la Wimbledon.

Anul acesta, Tecău şi Lindstedt vor întâlni în ultimul act al turneului de Mare Şlem perechea Jonathan Marray/Frederik Nielsen (Marea Britanie/Danemarca). Aceştia i-au învins în semifinale pe fraţii Bob şi Mike Bryan. Americanii au câştigat în faţa lui Tecău şi Lindstedt finala de anul trecut de la Londra.

Cuplul româno-suedez, care este cap de serie numărul cinci, va juca finala de la Wimbledon sîmbătă, 7 iulie, de la ora 16:00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel