EXCLUSIV  Surpriză uriașă pentru zodii. La ce să ai mare GRIJĂ azi: "Nu e așa cum ne dorim!"

Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS, a spus ce ne rezervă astrele astăzi. 

”Astăzi Venus face un careu cu Uranus, după ce ieri a făcut opoziție cu Saturn și ți-am spus că te-a frustrat, poate ne-a făcut triști, supărați, dezamăgiți... astăzi Venus face careu cu Uranus.

Adică după ce ieri ne-am simțit neapreciați de toată lumea, azi începem că ghiolănim în noi, că trebuie să facem ceva, să schimbăm ceva, că trebuie să izbucni, să ne certăm, vrem să ne și atașăm, dar vrem să ne lași și liberi. Una e să vrei să te simți diferit, dar alta e să zici și altora că vrei să fii diferit.

Să nu uităm că Venus e în Leu, e cu artificii, e cu imagine, e cu validare. Uranus în Taur zice "hahaha, hai să-ți facem o surpriză!". Adică orice gest legat de relație, de cum ne simțim, de valorificarea noastră vine și cu surprize. Nu e așa cum ne dorim! Nu uita că de fiecare dată spun, careul este pe dinăuntru, este o stare ce te macină, o tensiune, vrea să te facă să te schimbi, să faci altfel lucrurile.

Cu dragostea greu zilele astea, foarte greu. Dacă intrați zilele astea în relație sau cunoașteți pe cineva sau că întoarceți la cineva, e foarte greu.

Săptămâna viitoare avem o conjuncție Venus - Marte, aia mai e cum mai e cu iubi-iubi, dar zilele acestea relațional să știți că e mai greu”, spune Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS.

O zodie are mari probleme săptămâna asta. Simulescu: V-o luați! Vă primiți niște șutulețe

"Dacă săptămâna trecută Berbecii "și-au luat-o", începeți voi săptămâna aceasta. De ce? Pentru că Venus, guvernatorul vostru face opoziția cu Saturn, face careul cu Uranus și s-ar putea ca voi să fiți cei care în primă instanță să nu vă simțiți bine în  propria piele.

Să simțiți că nu aparțineți locului în care vă aflați. Nici familie, nici job, ieșiți cu prietenii și vorbesc, vorbesc și vă transpuneți într-o zonă și spuneți: Ăștia sunt prietenii mei?! Ce caut eu aici?! Oamenii ăștia nu mă văd și pe mine?! Dar nici nu faceți ceva!

Acum, ce aș putea să vă spun, eu cred că e o săptămână provocatoare, dar e mai bine. E mai bine pentru că voi, până nu vă primiți niște șutulețe, până nu ajungeți într-un punct în care ziceți: "Băi, nu se mai poate!", nu faceți nimic!

Nu vă judecăm că nu faceți nimic, Doamne ferește, că voi aveți propriul ritm, vă înțelegem, procesați. Dar dacă stați în propriul ritm și la un moment dat nu primiți un imbold, s-ar putea să nu urmați un alt imbold, ci să stați acolo", spune Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS.

Vă simțiți inconfortabil, vă scoate din sărite, vă apucă spumele

"Ei, săptămâna aceasta este menită să vă simțiți inconfortabil, să vă enerveze, să vă scoată din sărite, să vă apuce spumele, dar la un moment dat să vă ți gândiți: Băi, ia stai puțin, cum ar fi să-mi dau eu seama, ia să văd eu!

Luna Nouă în Rac vine la voi pe casa a treia, nevoia de a vă reconecta cu trecutul, cu rădăcinile voastre, să vă duceți la familie, să vă plimbați în locuri care v-au trezit emoție. Să vă duceți undeva să știți că vă întâlniți cu o persoană, veți face multe drumuri.

Pentru că Venus face opoziția cu Saturn în casa a 10-a, aș avea grijă puțin și la relație și la modul în care vă transpuneți, vă raportați la o autoritate din viața voastră. Să nu aveți tendința de a vă face victime și de a considera șeful sau șefa și părinți. Se mai întâmplă chestia asta, dar trecem peste", le spune Daniela Simulescu nativilor sau celor cu ascendentul în Taur.

 

Vezi mai multe în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel