EXCLUSIV  Suferință pentru o ZODIE, schimbări și probleme de sănătate: Poate exploda, nu mai aveți control, NU E BINE

Horoscop 30 august-5 septembrie, cu Mercur în Balanță. Daniela Simulescu a făcut previziunile pentru zodii.

"Marte e în casa a 7-a, în opoziție cu Neptun, nici partenerul nu vă înțelege, nici voi pe el și voi aveți așteptări, și el are așteptări de la voi. Ce să vă zic, e și Soarele acolo, partenerul face schimbări, voi trebuie să vă dați după partener sau voi faceți schimbări și partenerul trebuie să se dea după voi.

Pe moment pare că totul e minunat, extraordinar, dat undeva, unul dintre voi va rămâne cu regret, o nostalgie, o supărare, ceva ce nu vă convine. O să rămână acolo, nu o să se spună acum pentru că acum Mercur și Venus în casa a 8-a aveți alte lucruri de construit, alte investiții de făcut...

Grijă mare la cheltuielile pe care le faceți, Mercur, Venus în casa a 2-a nu cheltuiți doar banii voștri, s-ar putea să cheltuiți și banii celorlalți și vă atrag în continuare atenția legat de faptul că în casa a 12-a aveți Jupiter și Saturn retrograd.

Și o să-mi permit până la final să vă spun chestia asta: de mers la analize, de găsit tratamente, de căutat specialiști și de identificare a viciilor pe care le aveți. Orice viciu avut la anul poate exploda, nu o să mai aveți control și nu e bine. Aș fi păcat să nu încercați încă de săptămâna aceasta să faceți acest lucru", le spune Daniela Simulescu nativilor sau celor cu ascendentul în Pești.

"Problemele pe care le aveți vă sunt dăunătoare"

"Bineînțeles, mulți dintre voi se pot lovi și de probleme de sănătate ale persoanelor dragi. Acolo cât puteți faceți, când nu puteți nu.

Atenție că undeva există o limită. Puteți să vă băgați sau puteți să nu vă băgați. La un moment dat, unde simțiți că vă forțați prea mult e bine să vă puneți limite. Ce se poate, se poate, ce nu se poate, nu se poate și nu încercați să schimbați oamenii din jur săptămâna asta.

Dacă omul nu se dorește a fi salvat nici nu o să-l salvați, oricât de mult v-ați chinui voi. Așa și cu voi, dacă voi nu vă doriți să fiți salvați din ghearele unui viciu, din ghearele unei probleme de sănătate pe care ați ignorat-o până acum, nu o să reușiți, dar profitați.

E o perioadă minunată cu Mercur și Venus în casa a 8-a și cu celelalte planete în casa a 12-a de vindecare emoțională: de mers la terapie, de mers la spovedit, de mers oriunde să discutați cu cineva astfel încât să vă dați seama de niște probleme pe care le aveți care vă sunt dăunătoare", a mai spus astrologul DC NEWS și ASTROSENS.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel