Răzvan Burleanu (FRF): Situația financiară din fotbalul românesc, îngrijorătoare

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, marți, că situația financiară în care se află cluburile din campionatul intern este una îngrijorătoare, iar o soluție pe termen scurt ar fi schimbarea manualului de licențiere.

ȘEste o situație care îngrijorează și care nu ajută dezvoltarea fotbalului românesc. Trebuie să adoptăm soluții pe termen scurt, mediu și lung. Pe termen scurt soluția este în modificarea manualului de licențiere, nu se mai retrogradează și introducem conceptul de fair-play financiar. Astfel, toate cluburile care vor intra în insolvență vor fi depunctate. Au existat voci care au solicitat retrogradarea. Dar să ne gândim, ce se întâmpla dacă puneam retrogradarea în manualul de licențiere? Câte echipe mai erau în prima ligă? Tot ce ne dorim este ca angajații să primească banii la timp, a declarat Burleanu, la Casa Olimpică, după semnarea protocolului legat de Olimpiada Gimnaziilor, informează Agerpres.

Nu mai puțin de șasex formații din Liga 1 sunt în insolvență, Petrolul Ploiești, Dinamo București, Universitatea Cluj, Rapid București, Oțelul Galați și CFR Cluj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel