Steaua s-a calificat în finala Cupei României, după 3-1 în returul cu Petrolul

Steaua s-a calificat în finala Cupei României, după ce a câștigat, joi seară, returul semifinalei cu Petrolul, de pe Arena Națională, scor 3-1, după 1-1 în tur. Astfel, elevii lui Costel Gâlcă sunt în grafic pentru toate cele trei trofee ale sezonului: vor juca finala Cupei Ligii cu Pandurii, în Liga 1 sunt lideri, iar ultimul act al Cupei îl vor disputa împotriva celor de la U Cluj.

George Ţucudean a avut prima ocazie mare a meciului de pe Arena Naţională, dar a fost blocat de fundaşii ploieşteni. Mingea a ajuns însă la Adi Popa, care a profitat şi a deschis a deschis scorul, în minutul 20, cu un șut plasat trimis cu stângul din interiorul careului.

Steaua şi-a dublat avantajul în minutul 32, prin Gabi Iancu, care a marcat din vole, la colțul lung, după o greşeală a lui Satli.

Tot echipa lui Gâlcă a dominat şi începutul reprizei secunde şi, după câteva ocazii mari, Cristi Tănase a marcat un gol superb, cu interiorul la vinclu, pecetluind soarta calificării. 

Scorul final a fost stabilit de Ipsa, care a redus din diferenţă în minutul 70, după un corner, însă ”lupii galbeni” nu au avut forța să revină.

În finala de pe 31 mai, Steaua va juca împotriva Universitățiii Cluj, care în penultimul act a eliminat-o la penalty-uri pe CFR Cluj.

Vezi și: U. Cluj s-a calificat în finala Cupei României, după ce a învins CFR Cluj la loviturile de departajare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel