Sorana Cîrstea s-a calificat în șaisprezecimi la Roland Garros

Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com

Sorana Cîrstea s-a calificat miercuri în șaisprezecimile tabloului feminin de tenis de la Rolland Garros.

Sorana Cîrstea (54 WTA) s-a calificat miercuri în șaisprezecimile tabloului feminin de tenis de la Rolland Garros, învingând-o pe jucătoarea italiană Martina Trevisan (97 WTA), în trei seturi, 6-4, 3-6, 6-4, după un meci ce a durat două ore și 38 de minute.

Cîrstea s-a impus în primul set, cu 6-4, făcând break-ul în ultimul game, după ce a revenit de la 40-15 și a trecut de 4 situații de egalitate și a salvat 4 mingi de game.

În setul doi, s-a jucat pe contre, cele două realizând în total 6 break-uri. Italianca a fost mai bună la retur și a egalat, câștigând setul cu 6-3. Decisivul a fost și mai animat, cu 4 break-uri până la scorul de 3-2 pentru Cîrstea. La 4-4, Cîrstea a realizat break-ul și a câștigat apoi, după ce a valorificat cea de a treia minge de meci.

În turul trei, Sorana Cîrstea va juca cu rusoaica Daria Kasatkina (37 WTA). Pentru prezența în 16-mile de finală, Sorana Cîrstea va fi recompensată cu 126.000 euro și 130 puncte WTA, care o vor propulsa în top 50, la finalul turneului, transmite Mediafax.

Andreea Mitu și Yulia Putintseva s-au calificat în turul doi la Roland Garros, la dublu feminin

 Jucătoarea română de tenis Andreea Mitu și partenera ei Yulia Putintseva (Kazakhstan) s-au calificat miercuri în turul doi al probei de dublu feminin, din cadrul turneului de Grand Slam de la Roland Garros, învingând perechea alcătuită din Alicja Rosolka (Polonia) și Coco Vandeweghe (SUA).

Andreea Mitu și Yulia Putintseva s-au impus în trei seturi, scor 3-6, 6-3, 6-, după o partidă ce a durat o oră și 50 de minute.

Mitu și Putintseva au pierdut primul set, dar au revenit, desprinzându-se în finalul setului secund, pe care l-au câștigat cu 6-3.

În decisiv, cele două au reușit 3 break-uri și s-au impus fără probleme, cu 6-2, calificându-se în turul doi, unde vor întâlni câștigătoarele meciului dintre perechile Parry/Yerolymos, beneficiare de wild card, și Melichar/Schuurs, capi de serie numărul 3.

Pentru accederea în turul doi Mitu și Putintseva vor fi recompensate cu 23.920 euro și 130 de puncte WTA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel