Sorana Cîrstea, cap de serie la Indian Wells. Va juca direct în turul secund al turneului WTA 1.000

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Sorana Cîrstea, cap de serie la Indian Wells, va juca direct în turul secund al turneului WTA 1.000.

Sorana Cîrstea, locul 22 WTA, va fi cap de serie în turneul WTA 1.000 de la Indian (dotat cu premii totale de 9.258.080 de dolari), care va începe pe 6 martie. Ca urmare a acestui statut, cea mai bună jucătoare din România va juca direct în turul al doilea, unde o va întâlni pe câștigătoarea dintre americanca Sloane Stephens (locul 44 WTA) și egipteanca Mayar Sherif (locul 70 WTA).

Într-un eventual tur 3, Sorana Cîrstea va da peste rusoaica Daria Kasatkina, locul 12 WTA, o sportivă cu mari oscilații, iar dacă va ajunge în turul al patrulea, va juca împotriva lui Qinwen Zheng, finalista de la Australian Open sau a Victoriei Azarenka. Sorana Cîrstea se află pe partea de tablou a Arynei Sabalenka, pe care o poate întâlni în faza semifinalelor. 

Ana Bogdan (65 WTA) va evolua încă din primul tur la Indian Wells, unde se va confrunta cu Diana Shnaider (74 WTA), iar dacă va trece de aceasta, în turul doi ar putea da peste Maria Sakkari (9 WTA).

Jaqueline Cristian, oprită în calificări

Românca Jaqueline Cristian a fost învinsă de australianca Storm Sanders, cu 6-3, 7-5, luni, în prima rundă a calificărilor pentru tabloul principal de simplu al turneului american.

Jaqueline Cristian (82 WTA) a încheiat meciul după 93 de minute, în faţa unei adversare mai slab clasate, locul 124 WTA).

Cristian, care a încheiat cu 5 ași și 7 duble greșeli (câte a avut și Sanders), a condus cu 5-3 în actul secund, a ratat trei mingi de set la 5-4, iar apoi s-a înclinat cu 5-7, după patru game-uri pierdute la rând.

Jaqueline Cristian s-a ales cu 7.800 de dolari și 2 puncte WTA, potrivit Agerpres.

Citește și: Pedeapsa pentru Simona Halep, redusă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel