Situaţie alarmantă la Adăpostul Odăii. Tudor Ionescu, mesaj pentru Clotilde Armand: "Îngrijitorii au fost retraşi. Uitaţi-vă în ochii lor, doamna primar!

Situaţie alarmantă la Adăpostul Odăii. Tudor Ionescu, mesaj pentru Clotilde Armand: "Îngrijitorii au fost retraşi. Uitaţi-vă în ochii lor, doamna primar! Sursa: Facebook
Situaţie alarmantă la Adăpostul Odăii. Tudor Ionescu, mesaj pentru Clotilde Armand: "Îngrijitorii au fost retraşi. Uitaţi-vă în ochii lor, doamna primar! Sursa: Facebook

Tudor Ionescu, fost consilier general al Capitalei, trage un semnal de alarmă cu privire la Adăpostul Odăii din Sectorul 1, unde sunt sute de câini. 

Acesta spune că Romprest, firma care are în grijă salubritatea Sectorului 1, dar şi adăpostul, şi-a retras deja îngrijitorii şi a părăsit animalele. 

"Catastrofa s-a-ntâmplat... am fost de față... îngrijitorii de la Adăpostul Odăi au fost retrași azi de Romprest și s-a oprit și vidanjarea... din acest moment catastrofa e oficială Am fost în această dimineață la adăpost, am încercat să vorbesc cu reprezentanții Romprest care au venit, dar ei erau simpli mesageri... mă voi duce să vorbesc și cu directorul Romprest, să fac tot ce-mi stă în putință pentru a soluționa problema aceasta...

Toată această catastrofă e din cauza ambițiilor Primarului ClotildeArmand. Aceste biete suflete suferă din cauza ei... ce vină au cele peste 750 de suflete de aici, doamnă Primar? Uitați-vă în ochii lor, că aici în adăpost NU AȚI CĂLCAT!

Ce se va-ntâmpla...  Câinii nehrăniți în timp util, neîngrijiți, fără grijă medicală, deja prea mulți în țarcuri, se vor sfâșia cât de curând.

Oameni buni, ne mobilizăm și noi? Cât mai suportăm situația asta în Capitala României? Ne vedem în stradă...", a scris Tudor Ionescu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel