EXCLUSIV  Simulescu, astrologul DCNews, a observat un aspect foarte important în astrograma lui Nicușor Dan

Daniela Simulescu, astrologul DCNews, i-a realizat portretul astrologic al lui Nicușor Dan. 

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, s-a născut pe 20 decembrie 1969, în Făgăraș. Observăm din start că este Săgetător. Și ca orice nativ al acestei zodii, el este dornic de studiu, respectarea legii, de cunoaștere, de expansiune, de îndrăzneală și plin de optimism. Luna era plasată în semnul Taurului, fapt ce i-a conferit un simț pragmatic uimitor, măsură în toate, calmitate, stabilitate, iubirea pentru analize/ calcule și pentru tot ce este construit în timp. Mercur în Capricorn este responsabil pentru mintea foarte organizată, gândirea serioasă, inflexibilitate, concentrare, introvertire, ambiție, strategiile pe termen lung, încăpățânare. Îi plac precizia și eficiența. 

Venus în Săgetător l-a făcut să iubească studiile înalte, călătoriile, și pedagogia.

În ciuda tuturor aspectelor fixiste, mai sus menționate, Nicușor Dan are Marte în Pești. Ceea ce îl face un om destul de sensibil, empatic și creativ. Acționează pe baza unor credințe proprii sau în funcție de unele trăiri greu de înțeles pentru alții. Și să nu uităm de intuiția puternică.

Dar cel mai important aspect este Nodul Sud plasat în semnul Fecioarei. Acestuia îi datorează frica de a greși, critica, iubirea pentru științele fixe, nevoia de a găsi permanent soluții, răbdarea greu de înțeles de alții, plăcerea pentru excelență și perfecțiune, exigență. Cu alte cuvinte, datoria sa karmică a Nodului Sud l-a "obligat" să câștige medalia de aur la Olimpiada Internațională de Matematică(1987) și să urmeze studiile superioare din Franța. Dar misiunea sa este aceea de a deveni mai relaxat, de a nu își mai pune atâtea limite și de a învăța ce înseamnă riscul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel