EXCLUSIV  Astrograma României arată DEZASTRUL. Ce urmează în politică, PNRR și pentru noi TOȚI: O să DOARĂ! E PA, gata

Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS și ASTROSENS  a vorbit despre astrograma României până la final de 2021. Ce urmează pentru țara noastră.

"Când mă uit în harta României, gândiți-vă că anul acesta avem evenimente importante, avem valul patru, avem Congrese ale unor partide, niște schimbări, deci clar că până la finalul anului, totul e condensat. Nu avem alegeri la nivel național, dar avem partide care se schimbă și în funcție de asta, se schimbă și situația politică a țării. 

Ce se întâmplă în harta unei țări? În primul rând, mă uit la progresie și progresia arată interiorul nostru, mentalul nostru colectiv, cum ne simțim. Și în acest moment, Luna progresată a României se află în Leu. Ea de află acolo de vreo doi ani și de doi ani noi țipăm, strigăm, ne lăudăm, ne batem cu pumnii în piept, vrem să fie totul despre noi nu despre alții, nu ne mai stresează că facem parte dintr-o familie europeană, că facem parte din anumite instituții, contează partea naționalistă de care ne ținem cu dinții.

Energia Leului vine și cu un ego puternic, un narcisism aparte, cine suntem noi, suntem buricul pământului. O să fim progresați în Leu până la finalul anului și o să auzim declarații că merge bine, că totul e funcționabil, că să nu avem probleme, că nu e nicio problemă, însă progresia Leului este menită doar să simțim nevoia să ne lăudăm și să credem că e bine.

Problema la această progresie e că ea face conjuncție cu Saturn și până în decembrie va exista o senzația de dezamăgire profundă, cruntă. Pentru că progresia în Leu ne umflă, însă lângă Saturn o să ne simțim dezamăgiți, mințiți, înșelați, indiferent cu cine ținem, pe cine am votat. O să aveam acea senzație că am avut așteptări prea mare!

Indiferent de ce s-ar face, cum s-ar face, noi vom avea o stare depresivă. O să existe o stare de nemulțumire profundă la nivel național", a spus Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS și ASTROSENS.

Ce se va întâmpla la începutul anului 2022

"La începutul anului viitor progresia va trece în Fecioară și dintr-o dată vom deveni critici, supărați, nemulțumiți, nu mai credem nimic. Progresia în Fecioară zice: hmm, nu te mai ajută nimeni, trebuie să te ajuți tu! Fii critic în pătrățica ta.

Deci sfârșitul anului 2021 e depresiv, dezamăgitor, neplăcut.

Apropierea Lunii de Saturn mie nu-mi place, mai ales la nivel psihologic, pentru că atunci când se apropie, în noiembrie-decembrie, vor reieși la suprafață multe probleme și noi în țară nu avem o legislație pentru sănătate mentală, din păcate. Ceea ce s-a întâmplat anul trecut în pandemie, la anul va ieși la suprafață într-un mod necontrolabil, deci sfatul meu pentru voi e ca noi să ne găsim resursele interioare și chiar dacă suntem dezamăgiți de ce se întâmplă în țară, noi să ne vedem de treabă.

Anul viitor ne vom zvârcoli, vrem să ne facem auziți, avem o furie interioară îngrozitoare pe care dacă nu o controlăm, o să vedeți pe străzi cum se bat, cum ne agităm, ne supărăm, ne enervăm...

Harta României progresată nu e foarte plăcută, nu-mi place absolut deloc. Mai avem și Soarele progresat, deci suntem slăbiți, nu mai avem puterea de dinainte. Tot ce s-a întâmplat în ultimii doi ani ne-a răvășit și oricât de mult am vrea ca lucrurile să meargă normal, nu vom vedea asta, nu se va întâmpla, iar oamenii care ne-au promis, ne vor dezamăgi", a completat ea. 

"La anul o să ne doară tot!"

"Vor fi schimări ale conștiinței, a tot ceea ce e tradițional. Treceți de faza în care să mai așteptați că o să fie bine! Senzația aceea că suntem în tranziție nu mai există! Pe România... o să ne doară tot! O să ne doară sistemul medical, o să ne doară sistemul educațional, politic, social! Dacă nu schimbăm acum ceva, o să rămânem la coada vacii!

Jupiter și Neptun se duc în casa a 2-a, casa banilor, vom primi niște bani, niște fonduri, probabil PNRR.... dar la anul nu mai e an de tranziție. De la anul fiecare e pe cont propriu, nu vă mai bazați pe ei că nu mai e tranziție.

Cu Saturn, la anul totul va fi foarte apăsător și va scârțâi totul, o să vedem limitele, o să vedem că nu avem legislație în multe domenii! La anul o să ne fie din ce în ce mai greu.

Țara va trece printr-un proces de schimbare enorm în următorul an și nu mai trebuie să așteptăm la stat, tranziția s-a dus, gata, țara intră într-un proces accentuat de îmbătrânire! Nu te ajută sistemul, nu te ajută sănătatea, nu te ajută nimeni! Așa vom fi la anul ca țară, bătrâni! Ne vom da seama că am tras degeaba! E pa, la revedere tranziția", a mai spus Daniela Simulescu.

 

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel