EXCLUSIV  Schimbare Avocatul Poporului, Renate Weber. Sergei Stanishev, președintele PES: Dacă aceasta este situația, este de NEACCEPTAT

Sergei Stanishev, președintele PES, a reacționat vizavi de intenția forțelor politice aflate la Putere în România de a schimba Avocatul Poporului. 

”Era o discuție la nivelul majorității politice din Parlament să schimbe Avocatul Poporului, dar, la acest moment, Avocatul Poporului este în mandatul său legal.” i-a expus Claudia Țapardel situația lui Sergei Stanishev, precizând că nu putem schimba Avocatul Poporului de fiecare dată când se schimbă Puterea în Parlament. 

Liderul european a răspuns, în emisiunea ”Din Culisele Europei- All about EU”, realizată de Claudia Țapardel, la DCNews: ”Dacă aceasta este situația, este de neacceptat. UE este o Uniune care este bazată pe statul de drept”. Sergei Stanishev, președintele PES, a continuat: ”Aveți propriile legi, are un mandat clar și orice idee de a schimba Avocatul Poporului doar din motive politice este de neacceptat. Asta e clar și ar trebui să fie o reacție.”

Vezi și: Demitere Renate Weber. Trei NUME vechiculate să-i ia locul. Fenechiu, către Zegrean: În mine aveți un fan 100%

Vezi mai mult în video:  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel