Scandal Tăriceanu-Constantin. Pieleanu intervine: Tranșată clar

Într-o intervenție telefonică pe care a avut-o la România Tv, sociologul Marius Pieleanu a vorbit despre scandalul cu amenințări de șantaj din cadrul ALDE. El crede că ar trebui să aibă o discuție tranșantă.

"Avem de a face cu o luptă în mod evident internă, transferată în spațiul public. Din câte știu eu, cauza principală a acestei lupte interne e derivată din lipsa de transparență în o astfel de decizie", crede sociologul.

Acesta este de părere că o discuție în privat între cei doi poate rezolva aceste tensiuni. 

"Cred că ar trebui să se maturizeze ambii pentru că atunci când ești la guvernare să își rezolve problemele de partid. Ai cu totul altă preocupare, aceea de a crea bunăstare țării. Eu invoc ca și în alte situații o discuție bărbătească între cei doi, neasistată de alții, în care să se tranșeze foarte clar lucrurile astea pentru că e păcat de rezultatul alegerilor, e păcat pentru că Guvernul încă se bucură de un public consistent și au de muncit", a adăugat acesta.

"Cred că e mai degrabă o luptă de cocoș, de orgolii, așa o simt. Eu nu cred în scenariile de tipul: "Daniel Constantin, la propunerea instituților de forță vrea să dărâme Guvernul și să schimbe actuala majoritate de parlamentari", a încheiat Marius Pieleanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel