EXCLUSIV  Saturn retrograd, cum te afectează. Zodia care elimină oameni din viața ei. Astrolog DCNews: Vor fi multe discuţii!

Saturn și-a oprit retrogradarea. Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, îți explică, într-o nouă emisiune, cum te afectează acest lucru, în funcție de zodia ta. Nativul care va face curățenie în viața sa, în rândurile de mai jos.

La voi, Saturn îşi opreşte retrogradarea în Casa a XII-a, o casă a subconştientului vostru, a traumelor din copilărie. Este o casă a izolării, a evadării. O să vă dea mai multă uşurinţă în a vă retrage pentru a vă da seama ce funcţionează şi ce nu în viaţa voastră.

Este un moment foarte bun în care ori oamenii "se mătură" singuri din viaţa voastră, ori faceţi voi curăţenie. "Vor fi multe discuţii legate de independenţa voastră. Trebuie să reconfiguraţi ideea de libertate până în mai, la anul", spune astrologul DCNews, Daniela Simulescu.

Dacă sunt persoane cu probleme serioase de sănătate în familia Vărsătorilor, va fi nevoie să se implice şi ei. De asemenea, ar trebui să mergeţi la medic mai des.

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel