EXCLUSIV  Saturn retrograd, cum te afectează. Zodia care elimină oameni din viața ei. Astrolog DCNews: Vor fi multe discuţii!

Ema Apostu / 21 sep 2019 / 23:19 Salveaza PDF Comentarii

Saturn și-a oprit retrogradarea. Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, îți explică, într-o nouă emisiune, cum te afectează acest lucru, în funcție de zodia ta. Nativul care va face curățenie în viața sa, în rândurile de mai jos.

La voi, Saturn îşi opreşte retrogradarea în Casa a XII-a, o casă a subconştientului vostru, a traumelor din copilărie. Este o casă a izolării, a evadării. O să vă dea mai multă uşurinţă în a vă retrage pentru a vă da seama ce funcţionează şi ce nu în viaţa voastră.

Este un moment foarte bun în care ori oamenii "se mătură" singuri din viaţa voastră, ori faceţi voi curăţenie. "Vor fi multe discuţii legate de independenţa voastră. Trebuie să reconfiguraţi ideea de libertate până în mai, la anul", spune astrologul DCNews, Daniela Simulescu.

Dacă sunt persoane cu probleme serioase de sănătate în familia Vărsătorilor, va fi nevoie să se implice şi ei. De asemenea, ar trebui să mergeţi la medic mai des.

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28