EXCLUSIV  Săptămână minunată pentru o zodie. Daniela Simulescu: Vei ajunge acolo unde îți dorești

Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Astrologul DC News și Astrosens Daniela Simulescu a vorbit despre perioada „minunată“ prin care va trece o zodie în săptămâna 20 - 26 decembrie 2021.

Daniela Simulescu, astrolog DC News și Astrosens, a făcut horoscopul săptămânii 20 - 26 decembrie 2021 pentru zodia Berbec:

„Berbecilor și celor cu ascendentul în Berbec, având în vedere că Marte este în Săgetător, le priește de minune. Toată săptămâna și până la sfârșitul lunii ianuarie, Marte este acolo. Te împinge, te ambiționează, te încurajează, îți deschide multe drumuri. Îți dă impresia că poți mai mult, iar tu, pentru că ești încrezător în forțele proprii, îți vei găsi multe modalități și căi pentru a ajunge acolo unde îți dorești.

Să nu uităm că Săgetătorul vorbește de obiective și în perioada aceasta Soarele intră în Casa a 10-a. În Casa a 10-a a statutului tău ai Soarele, ai Mercur, ai Venus retrograd și Pluto. Chiar dacă vin sărbătorile, la tine, factorul cel mai important e cariera. Nu vorbesc de serviciu, sunt două zone diferite. Casa a 10-a ține de statut, de cine sunteți voi, de rolul vostru în societate și familie, de experiența acumulată de-a lungul timpului.“, a precizat astrologul DC News.

Perioadă cu petreceri și evenimente

„În această săptămână, conversațiile cu șefii vor fi diferite. Ei vor impune reguli, limite, iar tu decizi ce asculți, ce nu asculți și unde poți să încerci mai multe lucruri decât ți-ar permite ei, ca să le arăți că se poate și altfel. S-ar putea să revină niște proiecte mai vechi, dar proiecte care să te scoată în evidență, să te scoată în față, să te vadă oamenii și să ai vizibilitate.

În zilele de sărbători, la Berbec e cu decizii. Cum îți păstrezi anumite relații cu unele rude, cum petreci următoarele zile în companie lor, etc. De asemenea, călătorii, drumuri, petreceri, evenimente. Ai energie să le faci pe toate. Totul e prea puțin, tu vei dori mai mult, mai mult. E o săptămână bună pentru tine. Chiar dacă de mâine Luna intră în Rac și vei deveni mai sensibil, toată săptămâna ce urmează este minunată“, a conchis Daniela Simulescu.

Horoscop, duminică, 19 decembrie 2021

Duminică, 19 decembrie, are loc Luna Plină în semnul Gemenilor, ultimul eveniment de acest fel din 2021. Statistica astrologică arată că în jurul unei Luni Pline au loc evenimente sau întâlnim oameni care să scoată din noi fațete neștiute. Sau de ce nu? Rupturi, despărțiri și renunțări. Și tot astăzi, Venus își începe retrogradarea, vom tot auzi și de schimbări pe plan relațional. Mai ales acolo unde partenerii sunt blazați și nu mai au sentimente unul pentru celălalt.

Berbec

Te uiți în jurul tău și îți dai seama că este nevoie de o schimbare. Cel puțin în modul tău de gândire. Parcă ești prea inflexibil.

Taur

Sfaturile tale financiare nu sunt neapărat bune pentru ceilalți. Dar cu această ocazie, poate vei afla și alte moduri de gestionare a bugetului.

Gemeni

De dimineață până seara vei trece prin multe microschimbări. Asta datorită Lunii Pline din semnul tău care creează haos în emoții și gândire.

Rac

Vei găsi noi căi de a te odihni. Și o vei face chiar din mers. Astrele îți vor reteza orice tentativă de a exagera în orice domeniu.

Leu

Astăzi vrei mai mult timp. Ai un program destul de încărcat și efectiv nu știi cum vei face față. Te vei întâlni cu mulți oameni.

Fecioară

Astrele îți recomandă să stai mai mult în casă. Mai ales dacă nu vrei să intri în tot feluri de momente stânjenitoare.

Balanță

Nevoia de a face cuiva dreptate vine cel mai probabil dintr-o durere personală. Și fără să îți dai seama, îți vei face ție dreptate (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel