EXCLUSIV  Săptămână CONFUZĂ pentru o ZODIE. "Mare rugăminte". Aveți GRIJĂ la ASTA. "RUȘINE"

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a făcut previziunile astrale pentru fiecare zodie, în săptămâna 27 iulie- 2 august. 

"Venus acesta în careu cu Neptun, de la începutul săptămânii, vă provoacă să vă puneți multe întrebări. Sunteți foarte nesiguri. Începutul săptămânii este foarte confuz, confuzi asupra propriei persoane, atât fizic, dar și emoțional și s-a putea să faceți niște alegeri mai proaste. Sunt mici greșeli pe care nu le puteți evita câteodată, dar trebuie să învățați și voi să vă iertați.

Aș avea o mică, mare rugăminte, pentru că relațiile cu prietenii pentru voi sunt foarte importante, iar careul dintre Marte și Mercur se petrece exact pe axă financiară, axa prietenilor. Că oferiți bani cu împrumut, că luați bani cu împrumut, că prietenii că implică în niște planuri care presupun niște cheltuieli mai mari, și dacă voi nu prea sunteți de acord, nici nu prea știți cum să le ziceți. Spre sfârșitul săptămânii găsiți o metodă să comunicați lucrurile acestea, să vă fie bine și vouă și lor, e rușinea, dar găsiți metoda. Aș avea puțină grijă și pe cine cred la serviciu", se spune astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, nativilor sau celor cu ascendentul în Gemeni. 

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel