Rovana Plumb, comisar european. Mihai Fifor: PNL şi USR îşi dau măsura caracterului

Rovana Plumb
Rovana Plumb

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, i-a atacat pe cei de la PNL şi USR după ce aceştia au criticat numirea Rovanei Plumb în funcţia de comisar european. 

"PNL și USR își arată „măsura de caracter” atunci când spun că vor vota împotriva unui român pentru o funcție în Comisia Europeană, doar pentru că este propus și susținut de premierul Viorica Dăncilă.

La fel au făcut și atunci când au votat pentru sancționarea României, doar pentru a-și atinge o miză meschină în confruntarea politică internă. Rușinos! Doamnelor și domnilor de la PNL și USR, desemnarea unui român în funcția de comisar european este în primul rând un câștig pentru România și pentru cetățenii care v-au votat la ultimele alegeri!

Ceea ce faceți voi acum este anti-românesc și anti-național! Niciun alt grup parlamentar național din Parlamentul European nu votează împotriva conaționalilor lor!

Îi urez mult succes Rovanei Plumb, candidatul din partea României pentru Comisia Europeană!", a scris Mihai Fifor pe Facebook. 

Rovana Plumb a fost acceptată de Ursula von der Leyen în funcţia de comisar european. Aceasta fusese nominalizată de Guvernul României, alături de europarlamentarul social-democrat Dan Nica. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel