Revoltă anti-Gorghiu: Nu mai accept președinți impuși de Iohannis, parașutat pe ușa din dos în partid

Un senator liberal susține că Alina Gorghiu a fost impusă președinte al PNL de către Klaus Iohannis, iar PNL acceptă această situație de frică. Cristian Bodea, care a dat, ieri, vina pentru rezultatele proaste din București pe influența lui Klaus Iohannis în partid, continuă seria atacurilor la actuala conducere a liberalilor.

Într-o postare Facebook, senatorul anunță că nu va pleca din PNL. ”Pot ei încerca să-mi închidă gura dându-mă afară. Dar nu îmi pasă, scrie Bodea. M-am săturat să stau cu pumnul în gură de un an jumătate. Nu mă va da pe mine afară Iohannis, parașutat pe ușa din dos, de 3 ani. Nu mai accept președinți impuși de Iohannis. Cristian Bodea nu mai acceptă dictatura în PNL”.

Iată postarea dură a senatorului de Bihor:

”Cristian Bodea vrea un partid liberal liber! Nu pleaca nicaieri! Spre dezamagirea unora din varf, nu ma intereseaza ALDE. Nu sunt prost sa ma parchez intr-un cimitir de elefanti si la mana "invietorului" Dragnea.
Cristian Bodea ramane in PNL si lupta pana la capat! Pentru un partid liberal LIBER! Pot ei incerca sa imi inchida gura, dandu-ma afara. Dar, nu imi pasa! M-am saturat sa stau cu pumnul in gura de un an jumate! M-am saturat sa mi se spuna sa nu gandesc, ci sa proslavesc! Ma doare "coloana"! Mai bine analist politic fericit, decat liberal garbovit si ingradit!
Cristian Bodea nu pleaca din PNL! Eu am luptat pentru partidul acesta 16 ani, din 2000. Si am adus rezultate mari la Bihor. Alaturi de ceilalti liberali bihoreni. Nu ma va da pe mine afara Iohannis, parasutat in partid pe usa din dos, de 3 ani.
Cristian Bodea nu mai accepta dictatura in PNL! Nu mai accepta presedinti impusi de Iohannis! Nu mai accepta discursuri impuse de Iohannis! Nu mai accepta sa traiasca in frica intr-un partid LIBERAL!
PNL nu este al lui Iohannis, este al liberalilor! PNL trebuie sa isi aleaga conducerea intr-un Congres democratic, nu la ordine nemtesti! PNL trebuie sa redevina un partid de dreapta, liber si nesupus!
Nu mor leii cand vor hienele!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel