Revine Donald Trump pe Twitter? Elon Musk, postarea zilei despre subiect

Facebook Donald J Trump
Facebook Donald J Trump

Elon Musk a făcut o postare pe Twitter, platformă recent achiziţionată de magnatul american, despre revenirea lui Donald Trump pe platformă. 

"Dacă aş avea un dolar pentru fiecare întrebare pe care am primit-o despre revenirea lui Donald Trump pe Twitter, atunci Twitter ar fi imprimerie de bani...", a scris Elon Musk luni seară. 

Elon Musk dezvăluie că a primit un email de la Twitter: Acesta este un e-mail real / Ai doar 30 de zile la dispoziție

Elon Musk a anunțat pe pagina sa de Twitter că tocmai a primit un email de la compania pe care a achiziționat-o: 

„Tocmai am primit acest e-mail de la Twitter. Acesta este un e-mail actual, real, care a fost generat automat“, a scris Elon Musk.

„Hey, Elon,

Este timpul să începi Managing Twitter 101

Twitter (M101) acoperă și ce înseamnă să fii un manager bun la Twitter, arătându-ți cum să creezi oportunități de impact, să-ți ajuți urmăritorii să se dezvolte și să demonstrezi grija pentru echipa ta.

Psst ... ai doar 30 de zile la dispoziție pentru a finaliza acest curs obligatoriu. După ce îl termini, te vom înscrie în Managing Twitter 201“, se arată în emailul primit de Elon Musk. VEZI AICI FOTOGRAFIA

Elon Musk vrea taxarea utilizatorilor Twitter cu 20 de dolari pe lună pentru conturile verificate

Elon Musk ia în calcul să taxeze utilizatorii Twitter cu 20 de dolari (17,30 lire sterline) pe lună sau 240 de dolari pe an pentru o bifă albastră pe contul lor, în timp ce cea mai bogată persoană din lume pregătește o revizuire a platformei de socializare.

Directorul executiv al Tesla plănuiește modificări la serviciul de abonament Blue al Twitter, potrivit buletinului informativ tehnologic Platformer, inclusiv creșterea taxei de 4,99 USD pe lună la 19,99 USD. Utilizatorii verificați de platformă – care poartă o bifă albastră care îi semnalează ca sursă autentică – ar avea la dispoziție 90 de zile pentru a se înscrie la Blue sau își vor pierde bifa.

Musk nu a comentat direct povestea, dar a transmis pe Twitter celor peste 110 de milioane de adepți ai săi că „întregul proces de verificare este reînnoit chiar acum”.

El a semnalat, de asemenea, un sondaj Twitter lansat luni dimineață în care îi întreba pe utilizatorii de Twitter cât ar plăti pe lună pentru o iconiță albastră: 5 dolari; 10 USD; 15 USD; sau „nu ar plăti”. Sondajul a fost realizat de investitorul în tehnologie Jason Calacanis, un asociat al lui Musk care face parte dintr-o echipă adusă de multimiliardar pentru a ajuta la conducerea afacerii de la preluarea în valoare de 44 de miliarde de dolari. Un abonament de bază pe Netflix costă 6,99 USD sau 4,99 GBP pe lună.

O majoritate covârșitoare a respondenților la sondaj au spus că nu vor plăti deloc; dar o minoritate substanțială a indicat că o vor face.

Aproape jumătate de milion de utilizatori care au conturi verificate

Există aproximativ 400.000 de utilizatori verificați pe Twitter, începând cu 2021, dar programul a fost mult timp afectat de probleme. Introdusă în 2009 ca răspuns la un val tot mai mare de preocupări ale celebrităților cu privire la uzurparea identității – inclusiv din partea lui Kanye West, „iconița albastră” a devenit rapid un simbol de statut, mai degrabă decât simpla dovada a identității.

Acest lucru a condus la retragerea statutului de verificare de la utilizatorii controversați, cum ar fi Milo Yiannopoulos.

Chiar dacă fiecare utilizator verificat existent ar plăti taxa, venitul anual ar fi mai mic de o zecime din plățile de dobânzi estimate, de 1 miliard de dolari, datorate pentru împrumuturile lui Musk pentru cumpărarea site-ului. CITEŞTE AICI MAI MULTE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel