PSG sau Real Madrid? Ce decizie a luat Kylian Mbappe

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Află ce decizie a luat Kylian Mbappe după ce a refuzat contractul cu PSG.

Kylian Mbappe (24 de ani) a refuzat în această vară să își prelungească contractul cu PSG până în 2025. Francezul ar putea să plece gratis de pe Parc dpes Princes.

Kylian Mbappe a refuzat să vorbească despre viitorul său

Contractul lui Mbappe cu campioana Franței se termină vara viitoare, fapt ce îi va permite să semneze cu orice echipă își dorește. Totuși, atacantul lui PSG a evitat în ultima perioadă să facă declarații privind viitorul său. Situația a continuat chiar și la echipa națională a Franței, unde e căpitan, scrie AS.

Mbappe refuză să discute despre viitoarea sa destinație și a hotărât să nu participe la conferințe de presă. Motivul din spatele deciziei are legătură cu situația sa, dar și starea de la echipa națională, care poate fi afectată de discuțiile care se învârt în jurul aceluiași jucător de mai mult de un an. 

Recent, în urma ”dublei” cu Olanda, Mbappe a urcat pe locul al patrulea în clasamentul istoric al golgheterilor naţionalei "Cocoşului galic", cu un total de 42 de goluri și la depășit pe Michel Platini (68 de ani), triplu câştigător al Balonului de Aur.

Kylian Mbappe este primit cu brațele deschise la Real Madrid

Vinicius Jr. a declarat că speră ca într-o zi Mbappe să semneze cu Real Madrid. Brazilianul a susținut că toți colegii lui își doresc să joace alături de francez. 

Mbappe a fost aproape să semneze cu ”Galacticii” în această vară, dar a fost convins de PSG să mai rămână un an la Paris.

Toți aici vor să joace cu Kylian. Sper să se întâmple într-o zi, sper. Este unul dintre cei mai buni jucători, poate cel mai bun dintre toți astăzi. Are un nivel...!”, a declarat Vinicius pentru France Football, conform digisport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel