PSD, mesaj de ultimă oră

PSD
PSD

PSD a transmis un mesaj de ultimă oră pe rețelele sociale.

România sărbătorește astăzi 15 ani de la aderarea la Organizația Tratatului Atlanticului de Nord (NATO). În urmă cu 15 ani, pe 2 aprilie, drapelul României era arborat pentru prima dată la sediul NATO. În toată această perioadă, Armata Română a devenit o componentă de bază a strategiei NATO, contribuind indispensabil la întărirea Alianței.

PSD a avut un rol major în realizarea aderării României la NATO – un pas decisiv prin care România a ieșit definitiv și ireversibil din sfera de influență de tip sovietic. Acum, în 2019 suntem deja în al treilea an de guvernare PSD în care bugetul prevede o alocare 2% din PIB pentru Apărare! Este dovada cea mai clară că asigurarea securității României se află în centrul preocupărilor noastre.

Iar politica națională de apărare susținută de PSD depășește cadrul NATO, întrucât soldații noștri și tehnica lor de luptă sunt puse și în slujba Uniunii Europene. Pentru acest lucru România merită mai mult respect în Uniunea Europeană! Acesta e mesajul cu care vor trebui să meargă la Bruxelles reprezentanții noștri din viitorul Parlament European, este mesajul publicat de PSD pe pagina oficială de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel